Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Οι New York Times προέβλεψαν «μαζική μείωση του πληθυσμού τις επόμενες δεκαετίες» το 2021


Το 2021, οι New York Times (NYT) προέβλεψαν μια « μαζική μείωση του πληθυσμού τις επόμενες δεκαετίες». Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό ήταν το πρώτο πλήρες έτος της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον κορωνοϊό Wuhan (COVID-19) σε όλο τον κόσμο.

Γράφοντας για  την Global Research , ο γεωπολιτικός αναλυτής Peter Koenig αναφέρθηκε σε άρθρο του Μαΐου 2021 που δημοσιεύτηκε από τους NYT . Το άρθρο έλεγε: «Σε όλο τον κόσμο, οι χώρες αντιμετωπίζουν στασιμότητα του πληθυσμού και την κατάρρευση της γονιμότητας – μια ιλιγγιώδης ανατροπή που δεν έχει ταίρι στην καταγεγραμμένη ιστορία που θα κάνει τα πάρτι των πρώτων γενεθλίων πιο σπάνια θέαμα από τις κηδείες και τα άδεια σπίτια μια κοινή όρεξη».

Το άρθρο των NYT ανέφερε το κλείσιμο των μαιευτηρίων στην Ιταλία και την αποτυχία των πανεπιστημίων της Νότιας Κορέας να βρουν αρκετούς φοιτητές. Ανέφερε επίσης την εμφάνιση πόλεων-φαντάσματα στη βορειοανατολική Κίνα και την καταστροφή περιουσιών στη Γερμανία, «με τη γη να έχει μετατραπεί σε πάρκα».

Ο Γερμανός δημογράφος Frank Swiaczny είπε στους NYT ότι «μια αλλαγή παραδείγματος είναι απαραίτητη», προσθέτοντας ότι «οι χώρες πρέπει να μάθουν να ζουν και να προσαρμόζονται σε μια μείωση [του πληθυσμού]».

«Οι συνέπειες και οι αντιδράσεις έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται, ειδικά στην Ανατολική Ασία και την Ευρώπη. Από την Ουγγαρία μέχρι την Κίνα, από τη Σουηδία μέχρι την Ιαπωνία, οι κυβερνήσεις αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις απαιτήσεις μιας διογκούμενης μεγαλύτερης κοόρτης με τις ανάγκες των νέων των οποίων οι πιο οικείες αποφάσεις σχετικά με την τεκνοποίηση διαμορφώνονται από παράγοντες τόσο θετικούς (περισσότερες ευκαιρίες εργασίας για τις γυναίκες) όσο και αρνητικούς (επίμονη ανισότητα των φύλων και υψηλό κόστος διαβίωσης», ανέφεραν τότε οι NYT .

Ωστόσο, ο Koenig παρακάλεσε να διαφωνήσει. Επισήμανε: «Στο άρθρο των NYT δεν αναφέρεται σε καμία στιγμή η [ευγονιστική] φύση της σκόπιμης μείωσης του πληθυσμού , σε σχέση με την «πλανδημία» του COVID-19 – την εξαναγκαστική και από πολλές απόψεις δηλητηριώδη εκστρατεία εμβολιασμού με ένα μη εμβόλιο».

Ο γεωπολιτικός αναλυτής σημείωσε επίσης ότι η κρίση του COVID-19 «στην πραγματικότητα δεν είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας πανδημίας» και «έπρεπε να αντληθεί για να εμφανιστεί ως πανδημία». Και συνέχισε: «Κυριολεκτικά σχεδόν όλοι οι θάνατοι που εμφανίζονται από οποιαδήποτε αιτία, ακόμη και τα τροχαία ατυχήματα – μπορούν και «πρέπει» να κατηγοριοποιηθούν ως θάνατοι από τον COVID-19». (Σχετικά:  Η έκθεση Secret Pfizer δείχνει ότι η εταιρεία ΓΝΩΡΙΖΕ από τον Φεβρουάριο του 2021 ότι το εμβόλιο του mRNA COVID σκότωνε ανθρώπους. )

Η πτώση της γονιμότητας – μέσω των ενέσεων – είναι μέρος του σχεδίου

«Αν και ορισμένες χώρες συνεχίζουν να βλέπουν τον πληθυσμό τους να αυξάνεται, ειδικά στην Αφρική, τα ποσοστά γονιμότητας πέφτουν σχεδόν παντού αλλού», συνέχισε το άρθρο των NYT. «Οι δημογράφοι προβλέπουν τώρα ότι μέχρι το δεύτερο μισό του αιώνα ή πιθανώς νωρίτερα, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα εισέλθει σε διαρκή μείωση για πρώτη φορά».

Ο Koenig πιστεύει ότι αυτό είναι μέρος του σχεδίου. «Δεν είναι αυτό ακριβώς που έχουν στο μυαλό τους οι Gates-Rockefeller-Kissinger [παγκοσμιοποιητές]; Αυτός είναι ο λόγος που οι ενέσεις τύπου mRNA… περιλάμβαναν συστατικά κατά της γονιμότητας και της αποστείρωσης; Υπάρχει η γενική αντίληψη ότι το COVID-19 δεν έχει να κάνει με την υγεία ή την ανοσία, αλλά μάλλον με την ερήμωση του κόσμου – [μια ευγονιστική] ατζέντα, αν θέλετε».

Κατηγόρησε επίσης τους NYT για την προετοιμασία των αναγνωστών τους για αυτό το έγκλημα, αποκαλώντας την επικείμενη «ερήμωση» φυσικό φαινόμενο. «Υπάρχουν τόσο ιατρικοί όσο και οικονομικοί λόγοι και αιτίες για έναν δραστικό παγκόσμιο πληθυσμό για τους οποίους μας προειδοποίησαν οι NYT . Για να προετοιμαστούμε για ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα στην πρόσφατη ανθρώπινη ιστορία: την επινόηση, που σημαίνει ανθρωπογενής, έναν ανίκητο κορωνοϊό», είπε ο Koenig.

«Φαίνεται ότι η ανησυχία [ των NYT ] προειδοποιεί πρωτίστως και προετοιμάζει τους ανθρώπους για το τι μπορεί να έρθει, αλλά επίσης, διαδίδοντας περισσότερο φόβο, κάνοντας τους ανθρώπους πιο ευάλωτους, πιο αδύναμους, καταστρέφοντας περαιτέρω το ανθρώπινο σύστημα αυτόματης άμυνας. Το είδος της γλώσσας που εφαρμόζεται από το κομμάτι των NYT , αφήνει έναν αθώο αναγνώστη ανυπεράσπιστο, με φόβο «να υποχωρήσει σε ό,τι μπορεί να έρθει».

Ο Koenig ολοκλήρωσε το άρθρο του με ελπιδοφόρο ύφος, λέγοντας στους αναγνώστες: «Ο καλύτερος τρόπος για την ανθρωπότητα να ανταποκριθεί στην πλανητική δεινή θέση του COVID-19 είναι να αντισταθεί συλλογικά με κάθε τρόπο στον εμβολιασμό και να αντιταχθεί ενεργά στην ψηφιοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των χρημάτων. ”

«Έχουμε ξεκάθαρα τη δύναμη μέσα μας να ξεπεράσουμε αυτή τη διαβολική τυραννία που αιωρείται από πάνω μας – σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς λάθη. Είναι θέμα πίστης στον εαυτό μας, στη δύναμη της συλλογικής θετικής και αγαπητικής σκέψης – και στη δύναμη της αλληλεγγύης».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη