Δες αυτό το βίντεο πριν εγκαταστήσεις το TikTok στο κινητό σου


3 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη κατεβάσει το TikTok στο κινητό τους. Μια «αθώα» εφαρμογή που «έχει πλάκα» οδηγεί τη Δύση στο τέλος της. Μια καταστροφική επιτυχία του κομουνιστικού κόμματος της Κίνας. Δείτε γιατί.

Το TikTok είναι εθιστικό. Σχεδιάστηκε έτσι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και επενδύθηκαν αμύθητα ποσά ώστε να καταφέρει η Κίνα η εφαρμογή αυτή να βρεθεί σε -σχεδόν- κάθε κινητό.

Αποτελεί νόμο της Κίνας η ByteDance -η κατασκευάστρια εταιρεία- να δίνει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στο κομουνιστικό κόμμα. Δεν αποτελεί θεωρία συνωμοσίας αλλά αποτελεί νόμο του κράτους της Κίνας. Το TikTok όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές δεν συλλέγει μόνο προσωπικά δεδομένα της εφαρμογής αλλά ολόκληρου του κινητού. Γνωρίζει περισσότερα για εσένα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αναλύει αυτές τις θάλασσες των δεδομένων που συλλέγει με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και εξάγει συμπεράσματα. Το κομουνιστικό κόμμα της Κίνας γνωρίζει καλύτερα τη Δύση από την ίδια τη Δύση.

Ένας βόθρος παρακμής του Δυτικού πολιτισμού

Ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζω ότι μέρος των αναγνωστών μου ίσως λατρεύουν την εφαρμογή και δεν τους αρέσουν αυτά που γράφω. Ίσως κάποιοι μάλιστα να είναι εθισμένοι και δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. Ελάχιστοι τολμούν να γράψουν για την πραγματικότητα του TikTok. Δεν θέλουν να θυμώσει το κοινό τους. Ούτε εγώ θέλω, αλλά θεωρώ ότι έτσι συμβάλω στην διατήρηση της ψυχικής υγείας των αναγνωστών μου. Τουλάχιστον να προκαλέσω κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς.

Δείτε ποιοι άνθρωποι αποτελούν τους Influensers της πλατφόρμας. Κάθε λογής ανωμαλία -και δεν είμαι καθόλου πουριτανός-, κάθε αρρώστια, ψυχικό νόσημα, κάθε παρακμιακό αφήγημα θριαμβεύει στην πλατφόρμα. Όσο πιο άρρωστο, τόσο περισσότερες θεάσεις.

Δείτε τη διασύνδεση του TikTok με το OnlyFans μετατρέποντας σημαντικό μέρος των νέων σε φθηνές πόρνες για μερικά δολάρια. Να ξανατονίσω στο σημείο αυτό ότι δεν είμαι κατά της σεξουαλικότητας και του ερωτισμού. Είμαι κατά της μετατροπής του σώματος στρατιών νέων ανθρώπων σε φθηνά -συχνά άθλια- σεξουαλικά προϊόντα, για ασήμαντα ποσά στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Δείτε τον εφιάλτη που σχεδιάστηκε για να αποτελειώσει τη Δύση

tomsnews

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη