Νίκη αλήθειας με ιστορική συνέντευξη του Vladimir Putin στον Carlson – Ποταμός ο Ρώσος ηγέτης μιλά για όλα και όλους (ΒΙΝΤΕΟ)


Είναι μία ιστορική νίκη της αλήθειας, καθώς για πρώτη φορά δίνεται από Δυτικό και δη Αμερικανό δημοσιογράφο η δυνατότητα στον Ρώσο ηγέτη να ξετυλίξει το κουβάρι των γεγονότων

Παγκόσμιας σημασίας είναι η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson και δημοσιοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/2/2024, λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία (24/2/2022).

Είναι μία ιστορική νίκη της αλήθειας, καθώς για πρώτη φορά δίνεται από Δυτικό και δη Αμερικανό δημοσιογράφο η δυνατότητα στον Ρώσο ηγέτη να ξετυλίξει το κουβάρι των γεγονότων και να εξηγήσει στους πολίτες της Δύσης τι τον ώθησε στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ουκρανίας και όχι μόνο.

Σε μία συνέντευξη, που προκάλεσε πανικό σε ΗΠΑ και ΕΕ, ο Ρώσος ηγέτης μιλά για όλα στον δημοσιογράφο ο οποίος έδωσε τιτάνιο αγώνα τη συνάντηση αυτή.«Ο ρωσικός λαός θα ενωθεί ξανά»

Ο Ρώσος πρόεδρος στην αρχή της συνέντευξής του και έπειτα από μία μικρή ιστορική αναδρομή, σημείωσε πως η Δύση νομίζει ότι οι μάχες στην Ουκρανία έχουν χωρίσει για πάντα ένα μέρος του ρωσικού λαού από το άλλο, αλλά η επανένωση θα συμβεί.

«Θέλει να προλάβει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Όπως είπε ο ίδιος ο Carlson κίνητρο για αυτή τη συνέντευξη ήταν η άγνοια των Αμερικανών πολιτών για τα τεκταινόμενα σε Ρωσία – Ουκρανία.

Ο blogger Alex Jones, ο οποίος μίλησε προσωπικά με τον Carlson πριν από τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης, υποσχέθηκε ότι η συνομιλία του δημοσιογράφου με τον Ρώσο πρόεδρο θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο επικές συνεντεύξεις που έγιναν ποτέ.

«Ο Tucker Carlson προσπαθεί να σταματήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε μια ιστορική συνέντευξη με τον Putin», είπε χαρακτηριστικά ο Jones.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη