Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen αποκάλυψε ότι ανώτερος υπουργός του είπε πως τα εμβόλια σχεδιάστηκαν για να σκοτώσουν ανθρώπους.


Οι εμβολιασμένοι σύντομα θα πεθαίνουν κατα εκατομμύρια απο καρκίνο, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Andrew Bridgen, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένας ανώτερος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου του είπε με λεπτομέρειες το σχέδιο των εμβολίων και πως αυτό θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού μέσω των καρκίνων Turbo.

Σύμφωνα με τον Andrew Bridgen, το περιστατικό έλαβε χώρα στην αίθουσα τσαγιού στο Westminster Houses του Κοινοβουλίου, όπου ένας ανώτερος υπουργός (χωρίς να τον κατονομάζει), του είπε ότι θα πέθαινε “σύντομα από καρκίνο” επειδή παραπλανήθηκε και πήρε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Μπορείς να διαμαρτυρηθείς όσο θέλεις», είπε ο υπουργός στον Μπρίτζεν. «Δεν πειράζει. Αν είσαι εμβολιασμένος. Σύντομα θα πεθάνεις από καρκίνο».

Οι νέου τύπου καρκίνοι Turbo έχουν ήδη θερίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων

Η υποτιθέμη πανδημία Covid, είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA, που προκάλεσε τον τραυματισμό, τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως η απαγορευμένη ουσία SV40 που παράγεται απο ιό πιθήκων είναι η κύρια αιτία τους νέου τύπου «turbo καρκίνους». Τα εμβόλια γενικά, συμπεριλαμβανομένων αυτά του Covid19 περιέχουν πολλές τοξικές ουσίες όπως αλουμίνιο και άλλα βαραία μέταλλα, τα οποία τα καθιστούν τοξικά για τον άνθρωπο. Υπάρχει όμως και μια ουσία που παράγεται απο ιό πιθήκων που είναι απαγορευμένη απο το νόμο αλλα όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι εταιρίες Big Pharma είναι υπεράνω των νόμων.

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα, πως υπάρχει μια αινιγματική αύξηση του καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών, ο οποίος φαίνεται βιολογικά διαφορετικός από τους καρκίνους που γνώριζα εσως τώρα. 

Ο Άγγλος καθηγητής ογκολογίας Angus Dalgleish μιλώντας για το θέμα είπε: Βλέπω νέου τύπου καρκίνους που δεν θεραπεύονται με τις συμβατικές θεραπείες. Είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» δεν είναι εμβόλια, είπε αναφερομενος στα εμβόλια mRNA.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη