Αδιανόητο: Η υπουργός Τουρισμού Ο.Κεφαλογιάννη θέλει να «εισάγει» τον «πάτο» των ΛΟΑΤΚΙ+ – Τους Queer τουρίστες που πάνε και… με ζώα!


Υπέγραψε και μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό «Queer Destinations»

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια της Όλγας Κεφαλογιάννη, της υπουργού Τουρισμού, η οποία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό «Queer Destinations», ώστε να «εισάγει» στην χώρα τον «πάτο» των ΛΟΑΤΚΙ+, δηλαδή του Queer τουρίστες οι οποίοι πάνε και… με ζώα!

Έτσι λοιπόν συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας όπου και μίλησε σε ειδική εκδήλωση κατά την οποία υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Ότι η πολιτική του υπουργείου εναρμονίζεται με τις κατευθυντήριες γραμμές της Κυβέρνησης για την εξάλειψη των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου, και έχει ως στόχο την Προαγωγή της Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Εκεί οι εκπρόσωποι του Οργανισμού «Queer Destinations, Oriol Pamies και Edgar Weggelaar», ευχαρίστησαν την Όλγα Κεφαλογιάννη για τις «πρωτοβουλίες» και τις «ενέργειές» της, που καθιστούν τη χώρα φιλικό και ασφαλή προορισμό για τη ΛΟΑΤΚΙ+ και συνεχάρησαν την Ελλάδα για τα σημαντικά βήματα προόδου, που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα για την αναγνώριση των δικαιωμάτων της!

Οπότε, όπως γίνεται κατανοητό, φέτος το καλοκαίρι, η Ελλάδα θα είναι ο αγαπητός προορισμός όχι για τουρίστες μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, οικογενειαρχών που ζουν με γνώμονα το φυσιολογικό, αλλά για άτομα τα οποία θεωρούν την οποιαδήποτε διαστροφή ως φυσιολογική.

O όρος Queer αντιστοιχεί με την «non-normative sexuality», που σημαίνει ότι «όλα επιτρέπονται και όλα γίνονται και ο νοών νοείτω».

Eίναι αυτοί «που κάνουν τα πάντα», όπως γράφει σε εκτενές άρθρο της η Vogue που σημαίνει ότι οι «ορέξεις» τους μπορεί να περιλαμβάνουν από παιδιά μέχρι και ζώα.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη