Αναλυτικό σχέδιο για το τέλος του κόσμου αποκαλύφθηκε: Οι τυχεροί θα μετατραπούν αμέσως σε ατμό και σκόνη από τις ατομικές βόμβες


Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail συνέταξε μια λεπτομερή περιγραφή του πώς θα μοιάζει ο κόσμος μετά την εκτόξευση των πυρηνικών βομβών, αλλά με βάση συνομιλίες με Αμερικανούς πολιτικούς, μηχανικούς, επιστήμονες, στρατιώτες, ειδικούς διαχείρισης κρίσεων, αναλυτές, μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και άλλους που εργάζονται επί δεκαετίες πάνω σε αυτά τα σενάρια.

Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, δεδομένου ότι το Πεντάγωνο θεωρείται ο κύριος στόχος μιας πιθανής πυρηνικής επίθεσης, η Ουάσιγκτον θα είναι η πρώτη που θα χτυπηθεί, καθώς θα χτυπηθεί από μια θερμοπυρηνική βόμβα ενός μεγατόνων , δήλωσε ο Andrew Weber , πρώην σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για πυρηνικά, χημικά και βιολογικά προγράμματα. Αυτή η επίθεση θα σήμαινε την έναρξη ενός πυρηνικού πολέμου σε παγκόσμια κλίμακα και το πολύ πιθανό τέλος του κόσμου σε λίγες μόνο ώρες.

Η έκρηξη μιας θερμοπυρηνικής βόμβας συνοδεύεται από έντονο φως και θερμότητα που είναι τέσσερις έως πέντε φορές υψηλότερη από τη θερμοκρασία του πυρήνα του Ήλιου .

Αυτή η θερμότητα αποσυνθέτει το σκυρόδεμα, το μέταλλο, την πέτρα και τους ανθρώπους.

Το Πεντάγωνο και οι πάντες και τα πάντα σε αυτό θα γίνουν σκόνη σε δευτερόλεπτα.

Το κύμα καύσωνα στη συνέχεια θα εξαπλωθεί για αρκετά χιλιόμετρα προς όλες τις κατευθύνσεις με την ταχύτητα του φωτός, καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Όσοι στην Ουάσιγκτον έχουν την τύχη να πεθάνουν στην έκρηξη θα έχουν εγκαύματα τρίτου ή τέταρτου βαθμού που κανείς δεν θα μπορέσει να θεραπεύσει, καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία ειδικότητας βρίσκονται σε σχετική εγγύτητα με το Πεντάγωνο και το κέντρο της πόλης, τα οποία δεν υπάρχουν πλέον.

Υπολογίζεται ότι μέσα σε δευτερόλεπτα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα επηρεαστούν από τη θερμική ακτινοβολία και το 90 τοις εκατό από αυτούς θα πεθάνουν.

Η κρούση από τη βόμβα θα είναι ισχυρότερη από τους ισχυρότερους τυφώνες και θα καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Μισό λεπτό αργότερα, θα σχηματιστεί ένα αναγνωρίσιμο σύννεφο σε σχήμα μανιταριού και μια θανατηφόρα στιγμή αναρρόφησης, όπου αυτοκίνητα, άνθρωποι, κοντάρια θα ρουφηθούν στο κέντρο αυτής της κόλασης και θα καούν.

Μετά από ένα λεπτό, το σύννεφο των μανιταριών θα επεκταθεί και θα ανέβει ψηλά στην τροπόσφαιρα, από όπου τα ραδιενεργά σωματίδια θα καλύψουν τη Γη .

Εκείνη τη στιγμή, λιγότερο από δύο λεπτά μετά την έκρηξη, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι νεκροί και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μόνο τότε θα ξεκινήσει ο πραγματικός Αρμαγεδδώνας .

Φωτιές θα ξεσπάσουν παντού, αγωγοί φυσικού αερίου, χημικά εργοστάσια, δεξαμενές, φούρνοι θα εκραγούν... και θα δημιουργήσουν ένα πύρινο στοιχείο που θα καταβροχθίσει τα πάντα μπροστά του, οι δρόμοι θα λιώσουν και τα κτίρια που θα καταρρεύσουν θα μετατραπούν σε γιγάντιους φούρνους.

Το διοξείδιο του άνθρακα θα εισχωρήσει σε ρωγμές, υπόγεια, σταθμούς του μετρό και θα πνίξει τους επιζώντες. Η πόλη της Ουάσιγκτον θα εξαφανιστεί.

Οκτώ, εννέα λεπτά αργότερα, περίπου είκοσι χιλιόμετρα από το «ground zero» (που είναι το Πεντάγωνο σε αυτή την προσομοίωση), οι επιζώντες δεν θα ξέρουν τι τους συνέβη. Δεκάδες χιλιάδες θα πεθάνουν από βλάβη στους πνεύμονες, πουλιά θα πέσουν νεκρά από τον ουρανό. Δεν θα υπάρχει ρεύμα, τηλέφωνο, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, internet, αντλίες νερού δεν θα λειτουργούν.

Το επίπεδο ακτινοβολίας σε αυτή την απόσταση θα είναι θανατηφόρο. Όσοι καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να αποφύγουν τον θάνατο από πυρηνικό χτύπημα, κρουστικό κύμα και καταιγίδα πυρκαγιάς θα είναι εντελώς μόνοι και θα αφεθούν να τα βγάλουν πέρα ​​μόνοι τους.

Ο πρώην διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ, Craig Fugate , λέει ότι η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση είναι να μάθουν να «αυτοσυντηρούνται».

Έτσι ξεκινά ο αγώνας για φαγητό, νερό...

Πώς και γιατί οι επιστήμονες της άμυνας των ΗΠΑ γνωρίζουν όλα αυτά τα πράγματα με τόσο μεγάλη ακρίβεια; Πώς γνωρίζει η αμερικανική κυβέρνηση τόσα πολλά στοιχεία για τις συνέπειες μιας πυρηνικής βόμβας;

Η απάντηση είναι τόσο τραγελαφική όσο και οι ίδιες οι ερωτήσεις, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζει και επαναλαμβάνει σχέδια για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο για χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτός υποτίθεται ότι είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , αυτή τη φορά ένας πυρηνικός πόλεμος, που σίγουρα θα αφήσει τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια νεκρούς , καταλήγει η «Daily Mail».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη