Σοκαριστική επιβεβαίωση (Dr.Buckhaults) για εμβόλιο Pfizer - Covid: Μία δόση περιέχει 200 δισεκ. θραύσματα DNA που προκαλούν καρκίνο


Αυτά τα θραύσματα DNA μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA του εμβολιασμένου ατόμου και να παρεμβαίνουν στην έκφραση ογκογονιδίων και γονιδίων καταστολής όγκου.

Πολλαπλές εργαστηριακές μελέτες επιβεβαιώνουν τώρα ότι το εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 της Pfizer είναι πολύ μολυσμένο με πλασμιδικό DNA, αφού στην τελευταία ανάλυση διαπιστώθηκε ότι μία δόση του εμβολίου της Pfizer περιέχει συνήθως πάνω από 200 δισεκατομμύρια θραύσματα DNA (πλασμίδια) όπως δημοσιεύει το Natural News.
Αυτά τα θραύσματα DNA μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA του εμβολιασμένου ατόμου και να παρεμβαίνουν στην έκφραση ογκογονιδίων και γονιδίων καταστολής όγκου.
Αυτή η μόλυνση του DNA έχει επιπτώσεις στον καρκίνο για εκατομμύρια ανθρώπους που πιέστηκαν για να εμβολιαστούν.
Ο ΔρPhillip Buckhaults, ειδικός στη γονιδιωματική του καρκίνου, μίλησε πρόσφατα για τα ευρήματά του ενώπιον της Ad-Hoc Επιτροπής Ιατρικών Υποθέσεων της Γερουσίας της Νότιας Καρολίνας για το Υπουργείο Υγείας και Περιβαλλοντικού Ελέγχου («DHEC»).
Ο Buckhaults έχει διδακτορικό στη βιοχημεία και τη μοριακή βιολογία. μελετά πώς τα γονίδια προκαλούν καρκίνο και με την ομάδα του ειδικεύονται στην ανίχνευση ξένων θραυσμάτων DNA σε μέρη όπου μπορούν να ενσωματώσουν ή να επηρεάσουν την υγιή γενετική έκφραση.
«Το εμβόλιο Pfizer είναι μολυσμένο με πλασμιδικό DNA.
Δεν είναι μόνο mRNA, έχει κομμάτια DNA σε αυτό», επιβεβαίωσε ο καθηγητής Buckhaults είπε μπροστά στην επιτροπή της Γερουσίας της Νότιας Καρολίνας.
Ένας από τους συναδέλφους του ανέκτησε φιαλίδια με τα εμβόλια Pfizer για τον Covid-19 από το πρόγραμμα εμβολιασμού που διαχειριζόταν στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας.

Ο καθηγητής Buckhaults ανέλυσε την αλληλουχία όλου του DNA από αυτά τα φιαλίδια.

Έμεινε έκπληκτος που δεν είδε καθόλου DNA.
«Μπορείτε να μάθετε τι είναι και πώς έφτασε εκεί και είμαι κάπως ανήσυχος για τις πιθανές συνέπειες αυτού τόσο στην ανθρώπινη υγεία όσο και στη βιολογία».
«Αυτό το DNA μπορεί και θα ενσωματωθεί στο γονιδιωματικό DNA των κυττάρων που επιμολύνθηκαν με το μείγμα του εμβολίου», προειδοποίησε.
Όπως υποστηρίζει αυτή η παρέμβαση στο DNA μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι παρουσιάζουν καρδιακά επεισόδια και αυτοάνοσα επεισόδια μετά τον εμβολιασμό.
«Το κάνουμε αυτό στο εργαστήριο όλη την ώρα.
Παίρνουμε κομμάτια DNA, τα ανακατεύουμε με ένα σύμπλεγμα λιπιδίων, όπως είναι το εμβόλιο Pfizer, το ρίχνουμε στα κύτταρα και πολύ από αυτό μπαίνει στα κύτταρα.
Και πολλά από αυτά εισέρχονται στο DNA αυτών των κυττάρων και γίνεται μόνιμο προσαρτημένο τμήμα του κυττάρου».
Σύμφωνα με τον Buckhaults, οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι της ενσωμάτωσης του DNA περιλαμβάνουν τον καρκίνο.
«Είναι επίσης ένας πολύ πραγματικός θεωρητικός κίνδυνος μελλοντικού καρκίνου σε μερικούς ανθρώπους.
Ανάλογα με το πού στο γονιδίωμα προσγειώνεται αυτό το ξένο κομμάτι DNA, μπορεί να διακόψει έναν ογκοκατασταλτικό ή να ενεργοποιήσει ένα ογκογονίδιο».

Οι αλλαγές στο DNA μπορούν επίσης να μεταδοθούν στις μελλοντικές γενιές.

Επειδή το DNA διαρκεί για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με τον Buckhaults, «μπορεί να κολλήσουν οι αλλαγές στο DNA».
Οι επιστήμονες της Pfizer γνώριζαν για τη μόλυνση του DNA και προσπάθησαν να το κόψουν και να το κρύψουν
Ο καθηγητής Buckhaults είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος του DNA στα εμβόλια της Pfizer περιείχε περίπου 100 ζεύγη βάσεων.
Μερικά είχαν μήκος 500 έως 5.000 ζεύγη βάσεων.
Το μέγεθος δεν κάνει διαφορά γιατί οποιοδήποτε από αυτά τα θραύσματα μπορεί να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα.
«Ο κίνδυνος του γονιδιώματος είναι απλώς μια συνάρτηση του πόσα σωματίδια υπάρχουν», είπε.
«Όλα αυτά τα μικρά κομμάτια DNA που υπάρχουν στο εμβόλιο [δίνουν] πολλές πολλές χιλιάδες ευκαιρίες για την τροποποίηση ενός κυττάρου ενός εμβολιασμένου ατόμου».
Ο Buckhaults είπε ότι τα κομμάτια είναι πολύ μικρά επειδή κόπηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής.
«Τα κομμάτια είναι πολύ μικρά γιατί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τα τεμάχισαν για να προσπαθήσουν να τα εξαφανίσουν – αλλά στην πραγματικότητα αύξησαν τον κίνδυνο τροποποίησης του γονιδιώματος στη διαδικασία», είπε.

Όταν η ομάδα του Buckhault συγκέντρωσε όλα τα θραύσματα DNA ξανά μαζί, μπόρεσε να προσδιορίσει την πηγή.

Το τεμαχισμένο DNA προέρχεται από ένα πλασμίδιο που ονομάζεται Agilent, το οποίο κατασκευάζεται από την Agilent Technologies, Inc., μια εταιρεία βιοεπιστημών στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με την ομάδα του Buckhault, η Pfizer χρησιμοποίησε αυτό το πλασμίδιο για να κλωνοποιήσει πρωτεΐνες ακίδας σε αυτό.
Το πλασμίδιο στη συνέχεια τροφοδοτείται με μια RNA πολυμεράση ώστε να μπορεί να αντιγράψει το mRNA.
Στη διαδικασία, αυτό το mRNA στη συνέχεια ενθυλακώνεται σε νανοσωματίδια λιπιδίων, τα οποία εγχέονται στα κύτταρα για αποτελεσματική παράδοση του mRNA και της μόλυνσης του DNA.
Ο Buckhaults είπε, «Απέτυχαν [η Pfizer-BioNTech] να βγάλουν το DNA πριν το κάνουν αυτό».
Ενώ «έκαναν κάποια προσπάθεια να το τεμαχίσουν… όλα αυτά τα μικρά κομμάτια του πλάσματος συσκευάστηκαν με το RNA».
«Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη και μόνο από την ιατροδικαστική εξέταση της αλληλουχίας DNA», τόνισε ο Δρ. Buckhaults τονίζοντας ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν το ξένο πλασμιδικό DNA ενσωματώθηκε τελικά στο γονιδίωμά τους.
Ενώ οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου είναι δύσκολο να αποδειχθούν, αυτή η ενσωμάτωση αφήνει ένα αποτύπωμα που μπορεί να ανιχνευθεί αργότερα.
«Οι συνέπειες αυτής της μόλυνσης του DNA είναι καταστροφικές για την ανθρωπότητα και τις μελλοντικές γενιές», κατέληξε.
Capture_146.JPG
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη