Αμετανότητος, παρτάκιας και κοπρίτης ο Έλληνας τουρίστας – Από Βρυξέλλες στο Πάπιγκο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την ώρα που η χώρα φλέγεται


Ένα δροσερό σαββατοκύριακο απόλαυσε ο πρωθυπουργός στο Πάπιγκο όπου έχει κάνει τις τελευταίες επενδύσεις του, την ίδια στιγμή που όλη η χώρα βρισκόταν στο «κόκκινο» λόγω των επικίνδυνων πυρκαγιών που έκαιγαν σε πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων και στην Αττική.

Μάλιστα, για την πρωθυπουργική βόλτα επιστρατεύτηκε, ως συνήθως, το κυβερνητικό αεροσκάφος έτσι ώστε τα έξοδα της μετάβασης να μη χρεωθούν στο πρωθυπουργικό ζεύγος, αλλά στο συνηθισμένο υποζύγιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό.

Όπως προκύπτει από το στίγμα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων στις 28/6 απευθείας από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν για τη σύνοδο Κορυφής όπου αποφασίστηκαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τη θέση ύπατου εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στη βάση του στην Ελευσίνα την ίδια ημέρα το απόγευμα, ενώ χθες Κυριακή 30/6 επέστρεψε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων προκειμένου να παραλάβει τον -ξεκούραστο πια- πρωθυπουργό και να τον φέρει πίσω στην Αθήνα.Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη