H υποψήφια με τη Νέα δημοκρατία Σοφία Νικολάου έκανε ζημιά στο δημόσιο 2 εκ ευρώ μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ


Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, υποψήφια με τη Νέα δημοκρατία,έκανε ζημιά στο δημόσιο 2 εκατομυρίων ευρώ ,τέτοια ζημιά δεν θα έκανε ούτε ένας κοινός εγκληματίας του πεζοδρομίου!!

Καταπέλτης το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις απευθείας αναθέσεις

Την ώρα που ο κόσμος πέθαινε από τον κορονοϊό η «άριστη» του Κυριάκου μοίραζε χρήμα σε γυμναστήρια, μίνι μάρκετ και καταστήματα με εποχιακά είδη για την αντιμετώπιση του Covid 19.

Τα ευρήματα των ελεγκτών του σδόε έφεραν στο φως το «πάρτι» των απευθείας αναθέσεων επί των ημερών της Σοφίας Νικολάου σε εταιρείες οι οποίες πωλούν τα ίδια προϊόντα ,μάσκες, rapid test, γάντια στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω από ότι σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

Κάποιες εταιρείες εμφανίζονται να έχουν ιδρυθεί λίγο πριν συνάψουν σύμβαση,δίχως σχετική εμπειρία. Μία από αυτές για παράδειγμα ιδρύθηκε ημέρα Κυριακή από υπάλληλο γνωστού γυμναστηρίου της Κηφισιάς και ελάχιστες μέρες μετά έλαβε ανάθεση ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Κάποιες άλλες, ενώ δηλώνουν συγκεκριμένες διευθύνσεις ως έδρα, όταν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο διαπίστωσαν ότι ουδέποτε λειτουργούσαν εκεί.

Είναι αυτή που δήλωνε ότι η δημοκρατία πρέπει να προστατεύεται  από εγκληματικές οργανώσεις και κουνούσε το δάχτυλο στους οπαδούς του Εθνικού κόμματος Έλληνες την ώρα που αυτή είχε βάλει το δικό της δάχτυλο στο μέλι για τα καλά!!




πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη