Ρώσοι στρατιώτες εντόπισαν «εκτροφεία ανήλικων παιδιών» που προορίζονται για παιδεραστές και κέντρα μεταμόσχεύσεων.


Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια»

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας, καθώς υποστηρίζουν ότι εντόπισαν παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών να μεγαλώνουν σε συνθήκες φάρμας εργοστασίων πριν τα πιο «ελκυστικά» εξ αυτών πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδεραστές και σε αγοραστές που τα χρησιμοποιούν «ως πεταμένα απόβλητα» καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχεύσεων.

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς απαγωγείς γύρω από την πόλη Izium, όπου εντόπισαν ένα τεράστιο σε κλίμακα «εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων».

«Είχαν πάρει όργανα από τα παιδιά», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν το δεις, δεν μπορείς να τα συγχωρέσεις».

Εδώ το βίντεο:

Υπήρχαν από παλιά ισχυρισμοί της Ρωσίας, για παιδιά που εκτρέφονται σε εργοστάσια της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως μεγαλώνοντας παιδιά σε εξευτελιστικές συνθήκες φάρμας και πουλώντας τα σε πλειοδότες στη διεθνή αγορά – χωρίς κανένα δισταγμο. Εκτός από αυτό το βίντεο, υπάρχουν εκατοντάδες αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο που θα δημοσιευθούν το προσεχές διάστημα.
Είναι κατανοητό ότι οι περισσότεροι από τους αγοραστές είναι πλούσιοι παιδόφιλοι με διασυνδέσεις στις ελίτ. Καθώς αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταυτότητες ή επίσημα έγγραφα, αποτελούν το όνειρο κάθε παιδεραστή γιατί, από νομική άποψη, δεν υπάρχουν.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι υπηρεσίες πληροφοριών έσπευσαν να διαψεύσουν τους ρωσικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις φάρμες παιδιών στην Ουκρανία, ως την πιο πρόσφατη «ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης».
Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από τις ελίτ, συμπεριλαμβανομένων και των «ελεγκτών ειδήσεων» (βλέπε τα Hellenic Hoaxes) που «εργάζονται σκληρά» για να πείσουν όποιον ακούει ή βλέπει ειδήσεις που προέρχονται από τη Ρωσία, ότι είναι ψεύτικες.

Όπως είπε πρόσφατα ο Πούτιν για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, «ή δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στη χώρα τους, οπότε είναι απλά ηλίθιοι, ή καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι».
Στην παγκοσμιοποιητική ελίτ αρέσει πολύ να τρίβουμε τα πρόσωπά μας σε αυτό. Σκεφτείτε την ειρωνεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που κατηγορείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με την κατηγορία της απαγωγής παιδιών από την Ουκρανία και της διέλευσης των συνόρων προς τη Ρωσία και την ασφάλεια. Ο Πούτιν καταγγέλλει τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ κατά των παιδιών εδώ και δεκαετίες, προειδοποιώντας ιδιαίτερα τη Δύση ότι οι ελίτ διεξάγουν μια ενεργή εκστρατεία για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας.

Ναι, ο πρόεδρος της Ρωσία, δεν είναι άγιος, ούτε καποιος που δεν έχει διαπράξει εγκλήματα στη ζωή του. Όμωςη παγκοσμιοποιητική ελίτ δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον Πούτιν το γεγονός ότι απέρριψε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το γεγονός ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο επέλεξε να κατηγορήσει τον Πούτιν για εγκλήματα κατά παιδιών τα λέει όλα.

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια ελίτ θέλει να μας κοροϊδεύει, μια έκφραση έρχεται αμέσως στο μυαλό: «Αποκάλυψη της Μεθόδου». Στο βιβλίο του Secret Societies and Psychological Warfare , ο Michael Hoffman εξήγησε γιατί η ελίτ θέλει να τρίβει την συγκεκριμένη μέθοδο στα πρόσωπά μας:

«Η αλχημική αρχή της Αποκάλυψης της Μεθόδου έχει ως κύριο συστατικό της, τον χλευασμό τον θυμάτων της με ένα χαμόγελο στυλ κλόουν, ως επίδειξη δύναμης και μακάβριας αλαζονείας. Όταν αυτό εκτελείται με καλυμμένο τρόπο, συνοδευόμενο από ορισμένα απόκρυφα σημάδια και συμβολικές λέξεις και δεν προκαλεί καμία ουσιαστική αντίδραση αντίθεσης ή αντίστασης από τους στόχους, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου και μυαλοβιασμού».

Καθώς η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει αποκτήσει ανεξάντλητη επιρροή τα τελευταία χρόνια, η Αποκάλυψη της Μεθόδου γίνεται όλο και πιο εμφανής. Ενώ, στο παρελθόν, η ελίτ λειτουργούσε με απόλυτη μυστικότητα, τώρα επιδιώκει να λειτουργεί σε κοινή θέα, εκμεταλλευόμενη την απάθεια του κόσμου.

Στη Νέα Ζηλανδία, η οποία εχει διεισδύσει για τα καλά στο κλίμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ένας δικαστής  δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξ με ενήλικες. Καλά διαβάσατε. Η εν λόγω υπόθεση αφορά έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα, η 12χρονη ήταν εκείνη που τον πίεσε να κάνουν σεξ!

Η Νέα Ζηλανδία έπεσε. Δεν είναι όμως η μόνη…

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας μέσα στο 2022, σε μια εκλογή που ευρέως θεωρείται το λιγότερο ως ύποπτη. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους εκλεκτούς νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβαμπ και ότι η Γαλλία εξομαλύνει επίσης την παιδεραστία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς φυλής αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Όπως η Τζασίντα Άρντερν, η πρόσφατα έκπτωτη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο Μακρόν είναι ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβάμπ. Και είναι όλοι εντεταλμένοι με το να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εξομαλύνει την παιδεραστία στη Δύση. Σύμφωνα με τον Πούτιν, η παγκόσμια ελίτ ασχολείται με τη λατρεία του Σατανά. «Κάνε ότι γουστάρεις χωρίς να λογοδοτήσεις» είναι το σύνθημά τους. Και δυστυχώς φαίνεται ότι είχε δίκιο.

Τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Τα Μέσα που ενδιαφέρονται περισσότερο με το να προωθήσουν τα προϊόντα των μεγάλων φαρμακευτικών και να ενεργούν ως τμήματα δημοσίων σχέσεων κάθε νεοφιλελεύθερης ή νεομαρξιστικής παλαβομάρας, εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των παιδιών μας.

primenews.press

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη