Οι “Ελεύθεροι Αθηναίοι” μαζί με βουλευτές του κόμματος “Σπαρτιάτες” στα πύρινα μέτωπα!


Οι βουλευτές του κόμματος “Σπαρτιάτες” μαζί με στελέχη της δημοτικής παράταξης “Ελεύθεροι Αθηναίοι” με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκαν σήμερα στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και στάθηκαν στο πλευρό των κατοίκων και των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Διένειμαν μεγάλες ποσότητες νωπών τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και φαρμακευτικού υλικού στους ένστολους και τους απλούς πολίτες ,που δίνουν την μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Το κλιμάκιο μας κινήθηκε από τις κατοικημένες περιοχές των Αχαρνών μέχρι τον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας. Παρά τις ηρωικές προσπάθειες των εθελοντών και των Πυροσβεστών μας, οι πυρκαγιές είναι ανεξέλεγκτες λόγω της απόλυτης απουσίας κυβερνητικού σχεδιασμού.

Αντί να οργανώσει την αντιπυρική προστασία το καθεστώς Μητσοτάκη έκανε μπάνια και πολυτελή διακοπές. Το γεγονός αυτό κατήγγειλε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής των "Σπαρτιατών" Ιωάννης Δημητροκάλλης που συντόνισε την εθελοντική μας δράση μαζί με τους βουλευτές Κωνσταντίνο Φλώρο και Αλέξανδρο Ζερβέα.  Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι της δημοτικής παρατάξεις “Ελεύθεροι Αθηναίοι”  Χαράλαμπος Γιώτης, Σωτήριος Σπύρου, Χρήστος Μουλάς και Φοίβος Μαργαρίτης.

Η κοινωνική προσφορά των Ελλήνων πατριωτών θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ημέρες.  

ellhnes.net

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη