Έγγραφα της Pfizer δείχνουν ότι ο COVID ήταν ένα πρόγραμμα ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που θα τελειώσει το 2025


Αυτός είναι περισσότερο από πιθανός ένας από τους λόγους για τους οποίους η FDA συνωμότησε για να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer για μια περίοδο 75 ετών.

Μια εκπληκτική πρόβλεψη για το τι θα συμβεί σύντομα στον κόσμο με τη μορφή γενοκτονίας υποστηρίζεται από τα διαβόητα έγγραφα της Pfizer, που σκιαγραφούν το πενταετές σχέδιο που ξεκινά το 2020 για μαζική ερήμωση του κόσμου μέχρι το έτος 2025.

Σε εμπιστευτικά έγγραφα που υπέβαλε η Pfizer στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), αναφέρονται προβλέψεις από την Deagel, μια διεθνή εταιρεία συμβούλων και πληροφοριών. Υποδεικνύει ότι το 2025 θα είναι το έτος κατά το οποίο η μαζική γενοκτονία λόγω του «εμβολιασμού» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) θα γίνει έκδηλη.

Ένας μικρός κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, η Deagel Corporation είναι κάπως μυστική καθώς λειτουργεί πίσω από το πέπλο για τη συλλογή δεδομένων και άλλων πληροφοριών για σκοπούς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου σε όλο το στρατιωτικό συγκρότημα.

Ο Deagel συνεργάζεται με ονόματα όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και η Παγκόσμια Τράπεζα. Συνέβαλε επίσης στην έκθεση Stratfor για τη Βόρεια Κορέα.

Ως αποτέλεσμα, ο Deagel φαίνεται να έχει νομιμότητα ως ηθοποιός στην κοινότητα των πληροφοριών. Με άλλα λόγια, φαίνεται απίθανο ο Deagel να είναι ένας παράγοντας παραπληροφόρησης που διαδίδει αβάσιμο φόβο.

"Αυτό σημαίνει ότι οι δημογραφικές προβλέψεις της για το 2025, καθώς και οι προβλέψεις της για τη βιομηχανική παραγωγή ανά χώρα, δεν είναι απλές φαντασιώσεις, αλλά βασίζονται σε στρατηγικές υποθέσεις που μοιράζονται και είναι καλά κατανοητές από άλλους παράγοντες στην αναπτυξιακή κοινότητα. ευφυΐα", αναφέρει Το Exposé.

(Δείτε επίσης: Γνωρίζατε ότι η CIA βρίσκεται πίσω από τις σοκαριστικές προβλέψεις του Deagel για αποπληθυσμό το 2025, που αποτελούν περισσότερο στόχο παρά εκτίμηση ή πρόβλεψη).

Πώς έφτασε ο κόσμος εδώ;

Το 2020, ο Deagel αφαίρεσε την πρόβλεψη του 2025 από τον ιστότοπό του. Το Wayback Machine και το Αρχείο Διαδικτύου εξακολουθούν να το δείχνουν, Ωστόσο.

Θα παρατηρήσετε στην αρχειοθετημένη αναφορά ότι ο Deagel αναμένει ότι ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) θα μειωθεί κατά 77,1% το 2025. Πολλοί άνθρωποι που αναμένεται να πεθάνουν σε μόλις δύο χρόνια. Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Deagel αναμένει ότι ο αριθμός των κατοίκων θα μειωθεί κατά 68,5% έως το 2025.

Όσον αφορά τη Γερμανία, ο πληθυσμός της αναμένεται να μειωθεί κατά 65,1% μέχρι το τέλος του 2025, ενώ η Αυστραλία αναμένεται να σημειώσει μείωση πληθυσμού κατά 34,6% έως το 2025. Υπάρχει πλήρης λίστα όλων των μειώσεων πληθυσμού που προβλέπονται για το 2025 παγκοσμίως.

«Δυστυχώς, τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, σε συνδυασμό με τους εντυπωσιακούς θανάτους παιδιών, υποδηλώνουν ότι τα στοιχεία ερήμωσης του πληθυσμού του Deagel δεν ήταν απλώς μια εκτίμηση, αλλά ένας στόχος», αναφέρει το The Exposé.

Αυτός είναι περισσότερο από πιθανός ένας από τους λόγους για τους οποίους η FDA, ενεργώντας για λογαριασμό της Pfizer ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικανών φορολογουμένων που χρηματοδοτούν την ύπαρξή της, συνωμότησε για να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer για 75 χρόνια - επειδή σε εκείνο το σημείο, κανείς ακόμη ζωντανός θα θυμόταν τον COVID, πόσο μάλλον τη γενοκτονία του 2025 που διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Τα έγγραφα της Pfizer κυκλοφόρησαν έκτοτε με καθυστέρηση, χάρη σε μια εντολή που εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από τον ομοσπονδιακό δικαστή Mark Pittman, ο οποίος στη συνέχεια διέταξε την FDA να δημοσιεύει 55.000 σελίδες εγγράφων το μήνα.

Από εδώ και στο εξής, όλα τα έγγραφα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο PHMPT.

«Μπορώ μόνο να αναρωτηθώ γιατί ανεχόμαστε τα πολιτικά μας συστήματα να καταπλακώνονται και να διοικούνται από εκείνους με τα περισσότερα πλούτη», έγραψε ένας σχολιαστής που ανησυχούσε για το πώς έφτασε ο κόσμος σε αυτό το σημείο.

«Η προέλευση όλων αυτών είναι τόσο προφανής, είτε πρόκειται για τα μπερδεμένα, ψυχωτικά νευρωτικά μυαλά πίσω από αυτό είτε για την οργάνωση που τα έκανε όλα δυνατά. Δεν φταίει όμως μόνο αυτή η τρέλα. Είναι ο καθένας μας. Καθένας από εμάς που βλέπει ένα τέτοιο σύστημα απόλυτης αταξίας και συμμορφώνει τη ζωή του στο σύστημα της «τάξης» του.

Το πρόγραμμα ερήμωσης του πληθυσμού έχει πλέον προχωρήσει αρκετά. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το Genocide.news.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη