Steve Kirsch: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ΠΕΘΑΝΑΝ από τα εμβόλια για τον COVID-19



Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει από τα εμβόλια του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19), σύμφωνα με τον ερευνητή δημοσιογράφο Steve Kirsch.

«Είναι η εκτίμησή μου: Πάνω από 10 εκατομμύρια. Είναι σε αυτό το γήπεδο», είπε στον Health Ranger Mike Adams κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Health Ranger Report» τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Kirsch πρόσθεσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα αφού εξέτασε τα δεδομένα του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για το αριθμός υπερβολικών θανάτων που συνδέονται με το εμβόλιο για τον COVID-19. Ανέφερε επίσης ότι έκανε μια εκτενή ανάλυση για τα δεδομένα θανάτου από εμβόλια στη Νέα Ζηλανδία, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοίνωσε στον κόσμο.

«Και έτσι, όλα αυτά τα πράγματα έρχονται και λένε το ίδιο πράγμα. Κάπου στην τάξη ενός ανά 1.000 είναι λίγο πολύ αυτό που αναμένουμε κανονικά ανά υπερβολικούς θανάτους για τους ανθρώπους», είπε ο Kirsch. «Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο». (Σχετικό:  Steve Kirsch: Τα εμβόλια κατά του COVID-19 έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 150.000 Αμερικανούς - Brighteon.TV .)

Επικαλέστηκε επίσης μια δημοσκόπηση της Rasmussen Reports που διεξήχθη στα τέλη Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 24 τοις εκατό των ερωτηθέντων – σχεδόν το ένα τέταρτο – λέει ότι γνωρίζει προσωπικά κάποιον που πέθανε από τις παρενέργειες της ένεσης COVID-19. Η ίδια δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 42 τοις εκατό των ερωτηθέντων θα συμμετείχαν σε μια ομαδική αγωγή εναντίον των κατασκευαστών αυτών των εμβολίων.

Σύμφωνα με τον Kirsch, ορισμένοι από τους φίλους του που πέθαναν ή τραυματίστηκαν από την ένεση COVID-19 τον είχαν ωθήσει να αρχίσει να εξετάζει το θέμα. Οι άλλοι φίλοι του αρχικά νόμιζαν ότι ήταν «καρυδόσπιτο» με τις προειδοποιήσεις του, αλλά τελικά κατάλαβαν ότι είχε δίκιο.

Εν τω μεταξύ, ο Health Ranger εξέφρασε τη λύπη του ότι η καταστροφή των θανάτων από εμβόλια COVID-19 επιταχύνθηκε, με την ένταξη των ενέσεων στο ετήσιο πρόγραμμα εμβολιασμών και τη συνεχιζόμενη προώθησή τους. Ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι που ήταν υπέρ του εμβολίου είπαν στον Adams ότι δεν επρόκειτο να κάνουν άλλα εμβόλια.

Οι αλήθειες όπως ο Kirsch έρχονται αντιμέτωποι με την επίφοβη ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Σύμφωνα με τον Άνταμς, ο Kirsch είχε υποστηρίξει την υπόθεσή του στα δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου. Ωστόσο, έχει χτυπήσει έναν τοίχο από τούβλα – κάτι που δεν περίμενε ο ιδρυτής του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων. Ο Kirsch αναγνώρισε αυτόν τον τοίχο από τούβλα, προσθέτοντας ότι οι αλήθειες όπως αυτός αντιμετωπίζουν μια τεράστια γραφειοκρατία.

«Είστε αντιμέτωποι με όλα αυτά τα κατεστημένα συμφέροντα που το προωθούν. Είστε αντιμέτωποι με τον FDA [ Οργάνωση Τροφίμων και Φαρμάκων ], το CDC [ Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ], το Ίδρυμα Gates, τα κύρια μέσα ενημέρωσης και το Κογκρέσο», είπε. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν βασικά εξοικειωθεί με την αφήγηση και έχουν προωθήσει αυτά τα εμβόλια».

Ο Kirsch παραπονέθηκε επίσης ότι υπάρχουν μόνο λίγα μέλη του Κογκρέσου που είναι πρόθυμα να μιλήσουν για τα εμβόλια για τον COVID-19 και να κάνουν τη διαφορά παλεύοντας για αυτό που είναι σωστό. «Είναι πολύ λυπηρό γιατί μπορούν εύκολα να πουν: «Ε, με κορόιδεψαν. Δεν είμαι μέρος αυτού, σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Και τώρα που ξέρω ότι θα αναλάβω δράση», παρατήρησε. «Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν καν να συζητήσουν γι' αυτό και είναι πραγματικά ανησυχητικό».

Ο Άνταμς σημείωσε ότι ο FDA έμεινε σιωπηλός σχετικά με τους θανάτους που προκλήθηκαν από τα εμβόλια για τον COVID-19. Ο Kirsch συμφώνησε, λέγοντας ότι η Αμερική έχει ένα εμβόλιο που πιθανώς έχει σκοτώσει περισσότερους από 500.000 Αμερικανούς.

Ακολουθήστε το VaccineDeaths.com για περισσότερα νέα σχετικά με τους θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια για τον COVID-19.

Παρακολουθήστε την πλήρη συνομιλία μεταξύ του Steve Kirsch και του Health Ranger Mike Adams παρακάτω.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη