Πρόεδρος Συλλόγου Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης: Συχνά βλέπουμε νέες ομάδες αίματος Α1 και Α2 τον τελευταίο χρόνο!


Γιατί δεν το ανακοίνωσαν επίσημα;

Το πιο περίεργο είναι πως αυτές οι νέες ομάδες αίματος δεν έχουν ανακοινωθεί απο τα Ελληνικά ΜΜΕ. Για το πως δημιουργήθηκαν έστω τόσες πολλές το τελευταίο διαστημα, ε δεν θέλει και πολύ μυαλό!

Το πόσο κακό κάνουν τα εμβόλια mRNA στο αίμα είναι γνωστό (τουλάχιστον για αυτούς που δεν κλέινουν τα μάτια), Οι τεράστιοι περίεργοι «θρόμβοι αίματος» που βρέθηκαν σε αυτούς που πέθαναν ξαφνικά (φώτο)

Το θέμα σχολιασε και ο Ιάκωβος Τίγκας Πρώην Υγειονομικός Επιθεωρητής.



Ακούστε τον κ. Τάσο Κοντακίδη – Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Ότι έχουμε γράψει μέχρι τώρα για το αίμα εμβολιασμένων (που αφορά επίσημες μελέτες) τα Hellenic Hoaxes το κατεβάζουν χωρίς να δίνουν πειστικές απαντήσεις. Αυτό έγινε πρόσφατα και με το άρθρο: Πολιτείες των ΗΠΑ αλλάζουν τη νομοθεσία για τις μεταγγίσεις αίματος – Όσοι λαμβάνουν αίμα από εμβολιασμένο με Covid19 ή άλλο εμβόλιο mRNA πρέπει να το γνωρίζουν.

Επειδή το άρθρο ήταν πέρα για πέρα αληθινό, βρήκαν την δικαιολογία να το κατεβάσουν δήθεν πως έγινε λόγος για απαγόρευση εμβολιασμένων να δίνουν αίμα, κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ..

Μετά απο περισσότερο ψάξιμο φαίνεται ότι αυτές οι ομάδες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 2017 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5483673/

Παλιαότερη αναφορά στις ομάδες Α1 και Α2 πως εξετάζονται δεκαετίες αλλα με αοριστολογίες

https://onlinelibrary-wiley-com.translate.goog/doi/abs/10.1111/j.1423-0410.2008.01112.x?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

Όπως και να χει εμείς γιατί δεν γνωρίζουμε επίσημα αυτές τις ομάδες αίματος;

Οπότε τα ερώτηματα που χρειάζονται απαντήσεις είναι: Αν υπήρχαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα; σε τι συχνότητα; και απο που προκλήθηκαν; Κάτι μου λέει πως θα πάρουμε απάντηση-λογοκρισίας, πάλι με αοριστολογίες απο τα Hellenic Hoaxes….

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη