Συνελήφθησαν δύο Ειδικοί Φρουροί για τον ξυλοδαρμό Έλληνα Εθνικιστή - Οδηγούνται στον εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για βασανιστήρια.
Στη σύλληψη δύο Ειδικών Φρουρών προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βασανιστήρια και συνέργεια σε βασανιστήρια, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι αστυνομικοί που εμπλέκονται σε περιστατικό που δημοσιεύθηκε σε βίντεο στο διαδίκτυο με άσκηση σωματικής βίας σε βάρος διαδηλωτή κατά τη διάρκεια της σύλληψής του στους Αμπελόκηπους Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας ειδικός φρουρός χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος του πολίτη, χωρίς αυτός να έχει προβάλει αντίσταση, ενώ ο άλλος παρακολουθούσε χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια αποτροπής ή διακοπής της αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά από πορεία περίπου 50 Εθνικιστών στην πλατεία Μαβίλη για τα 28 χρόνων από την κρίση των Ιμίων, ενώ λίγο πριν τις 7 το απόγευμα είχε γίνει επίθεση με φωτοβολίδα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο
Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη