Πρώην πράκτορας της ΕΥΠ: «Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι εγκληματίας – θα σταλούν στοιχεία σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της βουλής» (βίντεο)


Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Εμμανουήλ Χατζησάββας μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα”  με τον Γρηγόρη Σερέτη, αποκάλεσε τον Κ.Μητσοτάκη εγκληματία και είπε πως έχει στοιχεία γιαυτά που λέει τα οποία θα σταλούν στους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων.

«Θα μιλήσουμε για κάτι πολύ απλό αλλά και πολύ βρώμικο για τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «όπως έχω συλλέξει πληροφορίες από διάφορες χώρες αυτός και η γυναίκα του έχουν καταθέσει από κοινού αναληθή δήλωση πόθεν έσχες πράγμα που είναι ποινικό αδίκημα. Δεν πρόκειται να τον καταδικάσει κανένας αλλά είναι εγκληματίας είναι ψεύτης».

Στην επισήμανση του παρουσιαστή ότι για να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχει στοιχεία απάντησε: «Δεν είμαι τρελός να βγαίνω και να αποκαλώ έτσι έναν πρωθυπουργό. Με το πέρας της εκπομπής θα σταλούν τα στοιχεία στην εκπομπή και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων».

Ο ίδιος μάλιστα ανήρτησε κάποια στοιχεία στον προσωπικό του λογαριασμό Χ, λέγοντας πως τους έχει ενημέρωσέι ήδη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη