Εξισλαμισμός: απαγόρευσαν σε παιδιά δημοτικού να πίνουν νερό στην τάξη λόγω… Ραμαζανίου!


Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης συνεχίζεται!

Οι καθηγητές ενός δημοτικού σχολείου στη Γερμανία απαγόρευσαν στα παιδιά να πίνουν νερό στις τάξεις τους επικαλούμενοι τον…. σεβασμό προς τους μουσουλμάνους μαθητές που νηστεύουν κατά τη διάρκεια του ισλαμικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού.

Όπως αναφέρει το NIUS, οι μαθητές της πέμπτης τάξης του ανώνυμου σχολείου που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης, ενημέρωσαν τους γονείς τους ότι τους απαγορεύτηκε να πίνουν νερό στην τάξη επειδή μια χούφτα μαθητές νηστεύουν.

“Στο δείπνο, μιλάμε πάντα για το πώς ήταν η μέρα. Ρώτησα την κόρη μου τι καινούργιο υπήρχε στο σχολείο. Τότε μας είπε ότι δύο καθηγητές απαγόρευσαν στους μαθητές να πιουν νερό στην τάξη επειδή τρία από τα 27 παιδιά νηστεύουν”, δήλωσε στην ιστοσελίδα ο πατέρας ενός από τους μαθητές.

ίναι κατανοητό ότι ενώ η απαγόρευση του νερού δεν αποτελεί επίσημη πολιτική του σχολείου, έχει επιβληθεί από δύο ξεχωριστούς καθηγητές που εμπόδισαν τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στον διανομέα νερού στην αίθουσα ή να έχουν μπουκάλια νερού στα θρανία τους.

“Μπορείτε πάντα να γεμίζετε τα μπουκάλια σας στο διάδρομο έξω, υπάρχει ένας διανομέας νερού”, είπε ο πατέρας, περιγράφοντας τη συνήθη πρακτική κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

“Μας φάνηκε παράξενη αυτή η ανακοίνωση. Από τη μία πλευρά, τα παιδιά στην πέμπτη τάξη είναι μεταξύ 10 και 11 ετών. Ακόμη και για τους θρησκευόμενους μουσουλμάνους, η απαίτηση νηστείας ισχύει μόνο από την ηλικία των 14 ετών. Το γεγονός ότι 24 παιδιά πρέπει να λάβουν υπόψη τους τρία παιδιά όταν πρόκειται για βασικές σωματικές ανάγκες – αυτό είναι μια παράξενη παρέμβαση”, πρόσθεσε.

Το σχολείο αρνήθηκε να σχολιάσει την ιστορία.

Οι μουσουλμάνοι που τηρούν τη νηστεία στο Ραμαζάνι πρέπει να απέχουν από την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού ή ποτού κατά τις ώρες της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου του νερού.

Η Φρανκφούρτη έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα όταν έγινε η πρώτη γερμανική πόλη που εγκατέστησε στο κέντρο της πόλης της εορταστικά φώτα για τον εορτασμό του Ραμαζανιού. “Με τον στολισμό κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, η πόλη της Φρανκφούρτης στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στους μουσουλμάνους και εκτιμά τους ανθρώπους μουσουλμανικής πίστης σε αυτή την πόλη”, έγραψε το κυβερνών γερμανικό κόμμα των Πρασίνων σε μια αίτηση προς το δημοτικό συμβούλιο πέρυσι.

“Είναι φωτάκια της συντροφικότητας, ενάντια στις επιφυλάξεις, ενάντια στις διακρίσεις, ενάντια στον αντιμουσουλμανικό ρατσισμό, αλλά και ενάντια στον αντισημιτισμό”, δήλωσε η δήμαρχος της Φρανκφούρτης Nargess Eskandari-Grünberg, του ίδιου κόμματος.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη