Αντιμετωπίζει 10 χρόνια κάθειρξη και 300.000 ευρώ πρόστιμο η κυβερνητική «συμμορία των email»!


Τα πράγματα αρχίζουν και ακουμπούν το Μαξίμου και αυτός είναι ο λόγος που σφαγιάστηκαν στο γόνατο 3 συνεργάτες του πρωθυπουργού που φυσικά έχουν και αυτοί την δική τους ευθύνη. Ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να εξελιχθεί σε κακουργηματική μορφή εάν η δικαιοσύνη αφεθεί ελεύθερη.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το νόμο 4624/2019 που αποτυπώθηκε σε ΦΕΚ στις 29 Αυγούστου του 2019.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον πανικό στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, καθώς οι αποκαλύψεις γύρω από την υπεξαγωγής και της κακόβουλης χρήσης της λίστας των εκλογέων εξωτερικού, εμπίπτει όχι μόνο στα άρθρα 1&2, αλλά ακόμα και στα άρθρα 5&6! Μιλάμε λοιπόν για ποινές κάθειρξης που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 20 χρόνια!

Θα πρέπει μάλιστα να είναι κάποιος τελείως ανόητος, εάν νομίζει ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες που εξαναγκάστηκαν να εμπλακούν στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, δεν θα ανοίξουν το στόμα τους όταν συνειδητοποιήσουν τις βαριές κατηγορίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν.

Η διαρροή των στοιχείων περί των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ρυθμίζεται τόσο από τις διατάξεις του ενωσιακού δικαίου όσο και από τις αντίστοιχες διατάξεις του Συντάγματος. Συγκεκριμένα, σχετικές είναι οι διατάξεις της οδηγίας 95/46 Ε.Κ., του Κανονισμού 2016/679 και της οδηγίας 2016/680, οι οποίες μεταφέρθηκαν στην ελληνική εσωτερική έννομη τάξη αρχικά με τον ν. 2472/1997 και ακολούθως με τον ν. 4624/2019 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα άρθρα 4 και 5 ξεκαθαρίζουν την κακουργηματική φύση του αδικήματος και φυσικά τα υπέρογκα πρόστιμα που φτάνουν έως 300.000€ για τον καθένα.

Ένα γεγονός που μας δημιούργησε εντύπωση και για το οποίο μας ενημέρωσε φίλος αναγνώστης της εφημερίδος μας είναι το πολυσέλιδο πόθεν έσχες του πρώην δημάρχου Δάφνης Μιχάλη Σταυριανουδάκη και η ιδιαίτερος η τεράστια περιουσία που έχει κυρίως σε μετοχές, αρκετών εκατομμυρίων ευρώ και 14 ακίνητα που κοστολογούνται επίσης σε πολλά εκατ. ευρώ σε πολλά εκατ. ευρώ. Ο Σταυριανουδάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και κυριολεκτικά πάτωσε αφού βγήκε 8ος από το τέλος. Τον είχε περάσει και ο Ψαριανός ! Παρά αυτό το γεγονός όμως 3 μέρες μετά τις εκλογές αξιοποιήθηκε ως Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών από τον Κ. Μητσοτάκη και παρέμεινε ακούνητος στην θέση του αφού όλοι γνώριζαν ότι ήταν ο άνθρωπος του και το δεξί του χέρι για όλες τις δουλειές στο συγκεκριμένο υπουργείο και την τοπική αυτοδιοίκηση. 

 Δείτε το πόθεν έσχες (ΕΔΩ

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη