Θρησκευτικός πόλεμος στα Γερμανικά σχολεία: Όλο και περισσότεροι μαθητές ασπάζονται το Ισλάμ από φόβο


Όλο και περισσότεροι γερμανοί γονείς στρέφονται στη διεύθυνση του σχολείου και δηλώνουν ότι τα Χριστιανά παιδιά θέλουν να ασπαστούν το Ισλάμ, ώστε να μην αισθάνονται πια σαν 
ξένοι στο σχολείο, δήλωσε στην Bild ανώνυμος αξιωματούχος της γερμανικής κρατικής ασφάλειας .

Ο αριθμός των μουσουλμάνων παιδιών στα γερμανικά σχολεία αυξάνεται κατακόρυφα με τα χρόνια, ενώ τα χριστιανά παιδιά είναι συχνά μειονότητα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας, η πλειονότητα των μουσουλμάνων φοιτητών ( 67,8 τοις εκατό ) ισχυρίζεται ότι «οι κανόνες που υπαγορεύει το Κοράνι είναι πιο σημαντικοί για αυτούς από τον νόμο στη Γερμανία ».

«Λόγω της μαζικής μετανάστευσης τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ποσοστό των μουσουλμάνων νέων και παιδιών στα σχολεία έχει αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, πολλά παιδιά προέρχονται από πολύ θρησκευόμενες οικογένειες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ , ειδικά από πολύ αρχαϊκούς πολιτισμούς», είπε ο Γερμανός αξιωματούχος.

Η Bild αναφέρει ότι πολλές μουσουλμανικές οικογένειες από αυτές τις χώρες έχουν τελείως διαφορετικά ηθικά πρότυπα από τις γερμανικές οικογένειες.

«Όταν τα κορίτσια στο σχολείο συμπεριφέρονται πολύ «δυτικά» στα μάτια των νεαρών μουσουλμάνων, όπως να μην φορούν μαντίλα ή να κάνουν παρέα με αγόρια, οι μουσουλμάνοι μαθητές νιώθουν ότι πρέπει να υπερασπιστούν την τιμή τους και προειδοποιούν τα κορίτσια να συμπεριφέρονται σαν θεοσεβείς μουσουλμάνες. Επιπλέον, υπάρχει και πίεση από τους συνομηλίκους, τα παιδιά θέλουν να ταιριάζουν», προσθέτει ο αξιωματούχος.

Αναφέρει ότι οι νεαροί μουσουλμάνοι φοιτητές συχνά «εμφανίζονται απειλητικά και καταφεύγουν στη βία».

Τώρα, σε ορισμένα σχολεία σε μεγάλες γερμανικές πόλεις, το ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών είναι πάνω από 80 τοις εκατό . Αυτά περιλαμβάνουν σχολεία στο Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Όφενμπαχ και το Έσσεν .

«Υπάρχουν ορισμένα κανάλια TikTok όπου ισλαμιστές ποπ σταρ πείθουν τους μαθητές ότι πρέπει να αντιταχθούν στον δυτικό τρόπο ζωής και ότι μόνο το χαλιφάτο είναι η σωστή μορφή διακυβέρνησης», είπε μια πηγή στη γερμανική Bild.

Τα παιδιά μας πρέπει τώρα να πληρώσουν για τα λάθη των πολιτικών για την ένταξη των μεταναστών, γράφει η εφημερίδα.

«Τους λένε ότι οι μουσουλμάνοι μαθητές είναι ξεχωριστοί και ότι τα χριστιανά και τα άπιστα παιδιά είναι άχρηστα», κατέληξε ο αξιωματούχος, επικαλούμενος κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη