Αδιανόητη δήλωση εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο από τον Ε.Μεϊμαράκη: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τις δυτικές αξίες»



«Αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε» - «Οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας, τον δυτικό τρόπο ζωής».

 Εναντίον ποιου θα πολεμήσουν οι Έλληνες κ. ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας; Θα στείλετε τα παιδιά των Ελλήνων να υπερασπιστούν το Ισραήλ και μάλιστα «πρώτα πρώτα»; Και δεν ντρέπεστε που το λέτε τόσο καθαρά; Καλούμε να ακούσουν το video οι Έλληνες ΠΡΙΝ τις Ευρωεκλογές και να ψηφίσουν αναλόγως…αν προλαβαίνουμε να σώσουμε τίποτα…

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και Ευρωβουλετής της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, έκανε την ακόλουθη σοκαριστική δήλωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: 

«Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί.

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα.

Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής και να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».

Δείτε το video

Αλήθεια, ποιο δυτικό τρόπο ζωής εννοεί; Αυτόν που επιτρέπει την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών επί δεκαετίες στις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα αυτές να έχουν διαβρωθεί εντελώς, με πρώτη πρώτη και πάλι την Ελλάδα η οποία πλέον αντιμετωπίζει ζήτημα εθνικής επιβίωσης ακριβώς λόγω του λεγόμενου «δυτικού τρόπιου ζωής»;

Ή μήπως τον δυτικό τρόπο ζωής που επέβαλε την ψήφιση νόμου με τον οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα αποκτούν παιδιά συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στον αφανισμό του ελληνικού έθνους;

Και εν κατακλείδι, γιατί να πολεμήσουν οι ‘Έλληνες πρώτο κ. Μειμαράκηκαι κύριοι της κυβέρνησης; Άλλοι έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ξεκίνησαν τις συγκρούσεις. Η Ελλάδα δεν πολέμησε εκεί που έπρεπε να το κάνει, δηλαδή στην Κύπρο. Γιατί λοιπόν να πολεμήσει για κάτι που δεν την αφορά; Η δήλωση του Μειμαράκη, καθόλου τυχαία δεν είναι και σίγουρα είναι πλήρως εναρμονισμένη και με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μαζί με το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ φρόντισε να παρουσιάσει «στρογγυλεμένες» τις δηλώσεις του χρησιμοποιώντας τη γνωστή «μονταζιέρα». Αυτό, ίσως είναι το πιο ανησυχητικό για όσα έρχονται στο άμεσο μέλλον…

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη