Η Αυστρία κήρυξε τον πόλεμο στους ανεμβολίαστους μόνο λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Σόρος



Περιτριγυρισμένος από τους στενούς του φίλους, ο πρώην καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς με τον Τζορτζ και τον Αλεξάντερ Σόρος. 

Ο Αυστριακός καγκελάριος Schallenberg ήταν ο τελευταίος Αυστριακός ηγέτης που καλωσόρισε θερμά ένα μέλος της οικογένειας του Soros. Η οικογένεια Σόρος πάντα απολάμβανε τα ταξίδια στην Αυστρία και τις χειραψίες με κορυφαίους πολιτικούς του SPÖ και του ÖVP – ειδικά αυτές τις μέρες, με εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την πολιτική εμβολίων.

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Αλέξανδρος, διευθύνει τώρα το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας . Πρόσφατα συναντήθηκε με τον καγκελάριο της Αυστρίας Alexander Schallenberg (ÖVP) και τον νέο υπουργό Εξωτερικών Michael Linhart (ÖVP).

Ειδικοί φίλοι της οικογένειας Σόρος τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν τον πρώην ομοσπονδιακό καγκελάριο Christian Kern (SPÖ), τον πρώην ομοσπονδιακό καγκελάριο Sebastian Kurz (ÖVP), τον πρώην δήμαρχο της πόλης της Βιέννης Michael Häupl (SPÖ) και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό. , ο νυν δήμαρχος της Βιέννης Michael Ludwig (SPÖ). Ο τελευταίος μάλιστα απένειμε στον Τζορτζ Σόρος το Μεγάλο Χρυσό Παράσημο Τιμής για Υπηρεσίες στο Κράτος της Βιέννης το 2019.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Αλεξάντερ Σόρος συναντήθηκε με τον Ομοσπονδιακό Καγκελάριο και σύμφωνα με τον Σόρος Τζούνιορ, στο προφίλ του στο Twitter, οι δυο τους συζήτησαν την επιδείνωση της κατάστασης στα Δυτικά Βαλκάνια και το μέλλον της CEU – του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Ευρώπης.

Το 2017 – αφού η Ουγγαρία απαγόρευσε το CEU του Πανεπιστημίου Soros από τη χώρα λόγω των συνεχών προθέσεων αποσταθεροποίησης (είχε ήδη βυθίσει πολλά κράτη σε βαθιές κρίσεις και συχνά ωφελήθηκε οικονομικά) – ο πρώην καγκελάριος Christian Kern (SPÖ) υποστήριξε τη μετεγκατάσταση του CEU στη Βιέννη .

Η σύμβαση συνήφθη μαζί με τον πρώην δήμαρχο Michael Häupl. Σε βάρος των φορολογουμένων ανακατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό και το νοσοκομείο Otto Wagner. Οι μελετητές του Σόρος έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα πολυτελές, ακριβό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Βιέννη.

Ο πρώην καγκελάριος Sebastian Kurz και το αφεντικό του ÖVP, εδώ και αρκετό καιρό επικοινωνεί μόνο στα αγγλικά στο Twitter, ανεξάρτητα από το αν οι Αυστριακοί τον καταλαβαίνουν ή όχι. Ήταν «υπέροχο» να «επανασυνδεθεί» με τον «επί χρόνια φίλο» του Αλεξάντερ Σόρος. Σύμφωνα με εικόνες της συνάντησης, οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα ζεστό δωμάτιο ξενοδοχείου. Οι Αυστριακοί πρέπει να αναρωτιούνται γιατί η «ακαδημαϊκή τους ζωή» θα είναι από εδώ και πέρα ​​στα αγγλικά, ειδικά επειδή η δική τους γλώσσα τους έχει ήδη εξυπηρετήσει καλά για πολλούς αιώνες.

Ενώ οι Αυστριακοί δεν γνωρίζουν πολλά για τον νέο υπουργό Εξωτερικών Michael Linhart (ÖVP), γνωρίζει επίσης τον Alexander Soros. Είναι «καλό» να γνωρίζω τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, εξήγησε ο Άλεξ Σόρος στο Instagram.

Κακή συγκυρία για νέο lockdown;

Μόνο λίγες μέρες μετά την επίσκεψη που φέρεται να συζήτησαν «συνοριακά ζητήματα», η αυστριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκόπευε να επιβάλει αυστηρά lockdown για 3,1 εκατομμύρια Αυστριακούς που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ο καγκελάριος Alexander Schallenberg παραπονέθηκε για το «επαίσχυντα χαμηλό» ποσοστό τρυπήματος. Ο Covid-19 έχει γίνει πράγματι η πανδημία των συμπτώσεων .

«Σύμφωνα με το επαυξητικό σχέδιο, έχουμε στην πραγματικότητα λίγες μέρες μέχρι να θεσπίσουμε το lockdown για τα μη εμβολιασμένα άτομα», ανακοίνωσε ο Schallenberg κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη. Αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν ότι «δεν μπορεί κανείς να φύγει από το σπίτι του εκτός αν πρόκειται να πάει στη δουλειά, να ψωνίσει (για τα απαραίτητα), να απλώσει τα πόδια του – δηλαδή ακριβώς αυτό που έπρεπε να υποστούμε όλοι το 2020».

Αλλά η Αυστρία έχει υψηλότερο ποσοστό τζίμπινγκ από τις ΗΠΑ. «Με ποσοστό εμβολιασμού 62,7%, η Αυστρία όχι μόνο έχει υψηλότερο ποσοστό από τις ΗΠΑ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί σχετικά πρόσφατα, κάτι που θα πρέπει να παρέχει σε αυτούς τους ανθρώπους καλύτερη προστασία. Ωστόσο, η χώρα βιώνει το πιο παραγωγικό της ξέσπασμα ποτέ, όπως βλέπουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, με μια σχεδόν τέλεια αντίστροφη σχέση μεταξύ των ποσοστών εμβολιασμού και των ποσοστών κρουσμάτων Covid », σημείωσε ο Daniel Horowitz .

Αλλά αντί να αμφισβητήσουν τον εμβολιασμό, οι Αυστριακές ηγέτες διπλασιάζονται.

Από τη Δευτέρα, η κυβέρνηση στην Άνω Αυστρία σχεδιάζει ένα lockdown για τους μη εμβολιασμένους, που περιλαμβάνει και αυτούς τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς. Ο κυβερνήτης της Άνω Αυστρίας Thomas Stelzer (ÖVP) χαρακτήρισε την κατάσταση «δραματική».

Ο υπουργός Υγείας Wolfgang Mückstein (Πράσινοι) ζήτησε επίσης lockdown για τους μη εμβολιασμένους στην Άνω Αυστρία. Οι δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού Elisabeth Köstinger (ÖVP) είναι επίσης σαφείς και μιλούν για lockdown των ανεμβολίαστων: «Η εποχή της αλληλεγγύης με όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν για ασήμαντους λόγους έχει παρέλθει. Μπορούμε και τα εμβολιασμένα άτομα δεν θα εγκαταλείψουν τις ελευθερίες τους γιατί μια μειοψηφία αρνείται σταθερά και χωρίς ιατρικό λόγο τα προστατευτικά μέτρα και τους εμβολιασμούς. Αυτό θα ήταν άδικο και επίσης στερείται αλληλεγγύης με όλους τους άλλους».

Τα πειραματικά τρυπήματα παραβιάζουν τον κώδικα της Νυρεμβέργης

Ο πρόεδρος του FPÖ, Χέρμπερτ Κικλ, ασκεί ολοένα και περισσότερο κριτική για τα μέτρα για τον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, ιδίως για το lockdown για τα μη εμβολιασμένα άτομα. Το μέλος του FPÖ Michael Schnedlitz κάλεσε μάλιστα σε ένα βίντεο να ξεσηκωθεί ενάντια στα σχεδιαζόμενα μέτρα. Με το σύνθημα «Καλώς ήρθες στη δικτατορία», αντιτάχθηκε στους περιορισμούς και χαρακτήρισε την κυβέρνηση δικτατορική. Ο εμβολιασμός παραμένει προσωπική επιλογή, δήλωσε.

Οι επικριτές της πολιτικής υποχρεωτικού εμβολιασμού της κυβέρνησης δηλώνουν τακτικά ότι παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Τον Αύγουστο του 1947, το αμερικανικό στρατιωτικό δικαστήριο απαριθμούσε δέκα στοιχεία στην απόφασή του για τους Γερμανούς Ναζί γιατρούς κάτω από την ενότητα με τίτλο «Επιτρεπόμενες Ιατρικές Απόπειρες», που αργότερα έγινε γνωστό ως «Κώδικας της Νυρεμβέργης».

Ενώ οι υποστηρικτές της εμβολιαστικής πολιτικής ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι εγκεκριμένα σκευάσματα και επομένως δεν αποτελούν πείραμα, οι επικριτές επεσήμαναν ότι ακόμη και ο μελλοντικός γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς ή φιλοκυβερνητικοί ιολόγοι όπως ο Alexander Kekulé μίλησαν για ένα παγκόσμιο «πείραμα».

Μεταφρασμένο άρθρο από την GOOGLE το πρωτότυπο άρθρο εδώ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη