Περί "ρατσισμού": Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης.


Όποιος έχει την θέληση να ερευνήσει την έννοια της λέξης "ρατσισμός", θα δει ότι η εξήγηση της είναι αβάσιμη και προκαλεί δικαιολογημένα υποψίες για την ανυπαρξία αυτής της λέξης στο παρελθόν.

Ρατσισμός λοιπόν, η εφεύρεση του 21ου αιώνα για όσους δεν ξέρουν! Διότι πιο πρίν καμία αναφορά δεν υπάρχει σε αυτήν την λέξη ουδέποτε και πουθενά.

Οι διαμάχες και οι πόλεμοι ενίοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν, ίσως σήμερα με διαφορετικές μορφές τους αλλά υφίστανται. Τα βιολογικά, φυλετικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά είναι εκείνα που ανέκαθεν χώριζαν τους ανθρώπους και προέβαλαν τα στοιχεία της ισχύς τους απέναντι στα ξένα. Κάτι τέτοιο κρίνοντας από την γέννηση μας και την παρατήρηση των γύρω μας, αλλά και της ίδιας της φύσης βλέπουμε ότι τελικά η φύση ασπάζεται πλήρως την έννοια που δίνουν οι μαρξιστές στον ρατσισμό.

Σχεδόν κανένας δεν θέλει να τον αποκαλέσουν ρατσιστή, όμως έτσι θέλοντας και μη τα βάζει με την ίδια την φύση που δεν μας έκανε όλους όμοιους, αλλά διαφορετικούς. Μία ακόμα λέξη που εφευρέθηκε τον περασμένο αιώνα και φιγουράρει αρκετά, είναι εκείνη του αντισημιτισμού. Από τότε που οι σιωνιστές με τους συμμάχους και τα παιδιά τους τους κομμουνιστές νίκησαν τον β' παγκόσμιο πόλεμο, ελέγχουν, εξουσιάζουν και διοικούν όλους τους μηχανισμούς που επιβουλεύονται τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Στην πραγματική διαφορετικότητα λοιπόν, καταλήγω πώς βρίσκεται η ομορφιά. Στην δύναμη, στην ευφυΐα, στην εξέλιξη, στην παράδοση και σε κάθε τι που αποστρέφεται το σημερινό καθεστώς και τα πλοκάμια του.



                         Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη