Για μία μεγάλη Ελλάδα:


Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης.

Πλήρως αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για την πρωταρχική αλήθεια του Ελληνικού Αίματος, το οποίο σαν ένα ποτάμι ομοιάζει με το πέρας των αιώνων, θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δίκαιο της ελευθερίας και της εργασίας του λαού. Αν αντισταθούμε στην κατοχική προπαγάνδα των τοκογλύφων και των πολιτικών ανδρείκελών τους, η Ελλάδα μπορεί να γίνει μεγάλη αν η εξουσία περάσει στα χέρια των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων. Στις τωρινές συνθήκες στραγγαλισμού της Εθνικής οικονομίας, η επιστροφή στην δραχμή είναι μία πράξη Εθνικής αυτονομίας, αλληλένδετη με την ενεργοποίηση της Εθνικής εργασίας. 

Ως Εθνικιστές και αντικαπιταλιστές θέλουμε να οδηγήσουμε του κλέφτες πολιτικούς στα δικαστήρια. Εφαρμόζοντας το πόθεν έσχες και παίρνοντας πίσω αυτά που μας έκλεψαν. 

Κρατικοποιειόντας το παρασιτικό πλούτο των τραπεζών και επιστρέφοντας στον λαό τα αρπαχθέντα από το τοκογλυφικό «δίκαιο». Δημιουργούντας την κρατική τράπεζα αναπτύξεως που θα στηρίξει την παραγωγή και την τίμια ιδιοκτησία του εργαζόμενου λαού. Διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλαίσια ενός ενιαίου εργατικού δικαίου που δεν θα διαχωρίζει τον δημόσιο υπάλληλο από τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα. Και τέλος, αντιμετωπίζοντας το μεταναστευτικό σαν μια εισβολή όπου θα χτυπήσουμε ανελέητα τα ντόπια συμφέροντα που το στηρίζουν.

Δείξτε προς όλο τον κόσμο πως η Ελλάδα δεν υποχωρεί. Διεκδικείστε ενιαίο στρατό και ενιαία αποκλειστική οικονομική ζώνη, Ελλάδος – Κύπρου. Λαική Εθνική οικονομία και σκληρή υπεράσπιση της Εθνικής κυριαρχίας. Καμιά υποχώρηση σε κανένα μέτωπο. Διεκδίκηση των Εθνικών δικαίων. Ανυποταγή μέχρι τέλους στα σχέδια τους. Ζήτω η Νίκη!


                         Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη