Ιγνατίου παραιτήσου!!! Έκθετος ο γλείφτ@ς του Μπάιντεν – Σαν βρεγμένη γάτα ανακοίνωσε το τέλος του East Med


Πριν τις Αμερικανικές εκλογές αναρωτιόμασταν που είχε κάνει τατουάζ τον Μπάιντεν ο Μιχάλης Ιγνάτιου. Υποστήριζε φανατικά την εκλογή του SLEEPY JOE και τις θέσεις του υπέρ του Αντονυ Φαουτσι και των λοιπών πλασιέ φαρμάκων και τον αποκαλούσε μεγάλο φίλο της Ελλάδας και Φιλέλληνα!!!!!

Στις ανταποκρίσεις του έκρυψε επιμελώς τη Νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές παίρνοντας καθαρά θέση υπέρ του Φιλέλληνα, όπως έλεγε, Τζο.

Χθες είδαμε το Μιχαλάκη κακόκεφο να αναφέρει πως ο… Φιλέλληνας Τζο αποφάσισε να παρακάμψει το σχέδιο του East Med και να υποστηρίξει καθαρά τις θέσεις της Τουρκίας στη μεταφορά Φυσικού Αερίου. Την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι με το γενετικό σκεύασμα των χορηγών του SLEEPY JOE και του κολλητού του Άντονυ Φάουτσι πεθαίνουν κατά χιλιάδες στην Αμερική από καρδιακά και εγκεφαλικά και με εξασθενημένο ανοσοποιητικό μετατρέπουν την απλή γρίπη σε πανδημία πνευμονίας.

Όταν ένας δημοσιογράφος παίρνει τόσο απροκάλυπτα και ξεκάθαρα θέση και την επόμενη στιγμή δε διαψεύδεται απλώς, αλλά συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από ότι πλάσαρε,ΟΦΕΊΛΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΊΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

makeleio.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη