Η ανάταξη της ελληνικής δημοκρατίας προϋποθέτει τη δίκη και τον τουφεκισμό σου, Αλέξη Τσίπρα, μαζί με Κοτζιά και Παυλόπουλο


Στην συνέντευξή του στην ΕΦ.ΣΥΝ. ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε ένα Κινεζικο-Μαρξιστικής έμπνευσης σχέδιο ανατάξεως της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Όμως, για να αναταχθεί πραγματικά η Ελληνική Δημοκρατία, πρέπει πρώτα ο ίδιος να δικαστεί και να τουφεκιστεί για εσχάτη προδοσία, μαζί με τον Νίκο Κοτζιά και τον Προκόπη Παυλόπουλο!!! Η συμφωνία των Πρεσπών, είναι πράξη εσχάτης προδοσίας! Η συμμορία Τσίπρα-Καραμανλη, υπέγραψε το πιο άγριο μνημόνιο, υποθήκευσε τον εθνικό πλούτο στο υπερταμείο για 99 χρόνια και αντικατέστησε μεθοδικά τον ελληνικό πληθυσμό με λαθρομετανάστες.

Το ίδιο εξακολουθεί να επιθυμεί και σήμερα! Να ανοίξουν τα σύνορα, να μειωθούν οι αμυντικοί εξοπλισμοί της χώρας, να αφυδατωθεί, θρησκευτικά, το Κράτος και η κοινωνία και να διωχθούν ποινικά ή να στιγματιστούν κοινωνικά, ως ακροδεξιοί και φασίστες, όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και το Έθνος τους. Είστε το πιο τοξικό, διχαστικό, μισαλλόδοξο ανθελληνικό και ρατσιστικό κόμμα, κύριε Τσίπρα!

Ναι, το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ανάταξη, αλλά αυτή, δεν μπορεί να έρθει από τους πεμπτοφαλλαγίτες Καραμανλικούς του Κινεζικού Κομμουνιστικού κόμματος και τους πεμπτοφαλλαγίτες του Πολιτικού Ισλάμ και του Ερντογάν, της Τσιπραίας Αριστεράς!

Εάν θέλουμε να μιλάμε για ανάταξη και επαναδημοκρατισμό της χώρας, ο κομμουνισμός πρέπει να τεθεί  εκτός νόμου ως ιδεολογία!!! Οι κομμουνιστές, δεν είναι λιγότερο εγκληματίες από τους ναζιστές! Είναι πολύ χειρότεροι! Πενήντα χρόνια μεταπολίτευσης και ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς, διέλυσαν τη χώρα, οικονομικά, πολιτισμικά, γεωπολιτικά, ηθικά και πληθυσμιακά!!!

Αλέξη, θα έρθουμε για εσάς, τους Καραμανλικούς και τον Κουτσούμπα. Θα λογοδοτήσετε, μαζί με τους γερμανοτσολιάδες της ΝΔ, για τα εγκλήματά σας κατά του Έθνους! Όσο πλησιάζουμε στην παγκόσμια σύγκρουση με το Κινεζικό καθεστώς, τόσο θα νιώθετε την ανάσα της ιστορίας και τη δική μας, πάνω στον σβέρκο σας. Το πάρτι της Αριστεράς στην Ελλάδα, τελείωσε.

Σύντομα, πολύ σύντομα, θα πάρετε το πρώτο δείγμα και το πρώτο σας μάθημα..

Είστε ο εσωτερικός εχθρός και εμείς, ο λαός (We, the people), η θεραπεία…

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια