Συνεχίζεται η, χωρίς λόγο, συζήτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών


Έχουν αναγάγει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών σε μείζον ζήτημα και για ακόμη μία φορά ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μίλησε, αυτήν την φορά στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ, για το ζήτημα.

 Είπε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν 57 ημέρες από την διάλυση της Βουλής, άρα για να γίνουν, όπως είπε, τον Απρίλιο η Βουλή πρέπει να διαλυθεί έως τα μέσα Μαρτίου. Δήλωσε πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα πάρει την αυτοδυναμία και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική πρόταση. Όλα αυτά καλά. Ο κάθε ένας πρέπει να υποστηρίζει το κόμμα του, τι να πει, ότι πάμε για να χάσουμε; Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η μακρόχρονη συζήτηση για την ημερομηνία των εκλογών έχει καταντήσει κουραστική και μάλλον σκοπός είναι να “σκεπάσει” κάποιες καταστάσεις. Ήδη άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια σκάνδαλα βουλευτών, οικονομικής φύσεως. 

Ο λαός, στην πλειοψηφία του, ζει με επιδόματα και κουπόνια σοβιετικού τύπου, οι τιμές των βασικών ειδών, της ενέργειας και των καυσίμων είναι στα ύψη και υπάρχει έλλειψη βασικών φαρμάκων, ειδικά αυτών που συνίστανται για παθήσεις του αναπνευστικού. Στον τομέα της Παιδείας Drug Queens διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά μας προκαλώντας αντιδράσεις. Πάνω από όλα όμως οι Τούρκοι συνεχίζουν τις απειλές τους και την ευθεία αμφισβήτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. 

Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει εμείς να ασχολούμαστε με την ακριβή ημερομηνία των εκλογών που σε σε λίγο θα την βάλουν και στο Στοίχημα. Αλλά, είπαμε, η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα....

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη