Λιώμα στο πιοτό ο γιος της Βούλτεψη! Έπεσε πάνω σε μπάρες και διαλύθηκε το αυτοκίνητο! Πήραν τηλέφωνο τον Διοικητή της Τροχαίας και κάλυψε το γεγονός


Οδηγούσε «τύφλα», έγινε λιώμα πάνω στις μπάρες και η υπαστυνόμος φίλη και συνοδηγός του, που δήλωσε «επικεφαλής ασφαλείας της υπουργού», απέπεμψε τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν , φωνάζοντας: «Ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς, ρε; Τσακιστείτε από δω»

Νέα «υπόθεση Θεοδωρικάκου»

Μετά τα καμώματα του υιού Θεοδωρικάκου «με τα ναρκωτικά για ιδίαν χρήση», γεγονός που αρνείται μέχρι σήμερα μετ’ επιτάσεως και αγωγών ο υπουργός πατέρας και που εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού από την επικαιρότητα, άλλη μια καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα μας, έρχεται να προστεθεί για τα έργα και τις ημέρες των παιδιών των εθνοπατέρων.

Που όχι απλά έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά εξαιρούνται σκανδαλωδώς και απ’ όλες τις συνέπειες του νόμου. Είτε σκοτώσουν, είτε πάρουν και πιαστούν με χημικές ουσίες, είτε οδηγώντας «λιώμα» στο μεθύσι, πάρουν σβάρνα ως «δημόσιοι κίνδυνοι» ότι βρουν μπροστά τους και αρνηθούν να κάνουν και αλκοτέστ. Θα απειλήσουν, θα διατάξουν τους αστυνομικούς, θα επικαλεστούν «υψηλή προστασία» και θα φύγουν σαν κύριοι από το μέρος που έκαψαν, κατέστρεψαν, ισοπέδωσαν. Το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;», σε μία ακόμη χαρακτηριστική έκφανση της στρεβλής και ανώμαλης κατάστασης με τα εγκλήματα τέκνων ή των ίδιων των πολιτικών που ουδέποτε ήταν ίσοι ενώπιον του νόμου, βασική διάταξη του καταπατημένου Συντάγματος.

Ο υιός ήταν «ημιλιπόθυμος απ’ το μεθύσι»

Αυτή τη φορά η … μπίλια έκατσε στον κανακάρη της Σοφίας Βούλτεψη, υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, υπεύθυνη μάλιστα για την ομαλή «Ένταξη» των αλλοδαπών εις την Ελληνικήν κοινωνίαν. Ο υιός Βούλτεψης, είναι ο δικηγόρος Γιάννης Αγγελόπουλος και εμφανώς -κατά την καταγγελία- ήταν «τύφλα στο μεθύσι και σερνόταν στις 03:40», αρχή της εβδομάδος. «Χτες το βράδυ συνέβη ένα τροχαίο που νομίζω αξίζει να μάθετε», αναφέρει η ίδια καταγγελία, με ημερομηνία καταγγελίας, μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη. «Έκανε σμπαράλια το smart που οδηγούσε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, χωρίς ευτυχώς να πέσει πάνω σ’ άλλα οχήματα ή μηχανές και να θρηνήσουμε θύματα».

Μάλιστα όπως τόνισαν τηλεφωνικά στο διοικητή τους, ο υιός Βούλτεψης ήταν « ημιλιπόθυμος απ’ το μεθύσι». Η υπαστυνόμος πάντως απ’ την ώρα που είδε τους συναδέλφους της, τους έδιωχνε και τους απειλούσε ότι θα πάρει το διοικητή για να επιληφθεί επειδή επέμεναν να κάνουν αλκοτέστ στον οδηγό. Μάλιστα, εκείνη ξύπνησε το διοικητή της τροχαίας Γλυφάδας, ο οποίος μέσω τηλεφώνου φέρεται να ζήτησε «χάρη» απ’ τους υφισταμένους του για να μην κάνουν τίποτα και να φύγουμε. Όπως και έγινε. Το smart πήρε το γερανός οδικής βοήθειας. Ενώ οι δύο, οδηγός και συνοδηγός έφυγαν από το σημείο με μια μαύρη Πόρσε. Στην τροχαία Γλυφάδας τα [επίσημα] στόματα είναι ερμητικά κλειστά, αλλά το σούσουρο απερίγραπτο …

Η πλήρης καταγγελία μεθ΄αποδείξεων

«…Καλημέρα είμαι… και χτες το βράδυ συνέβη ένα τροχαίο που νομίζω αξίζει να μάθετε. Στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ένα smart έφυγε μόνο του και σχεδόν διαλύθηκε. Αυτό έγινε στις 03:40 τα ξημερώματα. Δεν κάλεσαν τροχαία αλλά …ήμασταν στο σημείο. Οδηγός ήταν ένας δικηγόρος ονόματι Αγγελόπουλος Γιάννης ο οποίος ήταν τύφλα στο μεθύσι, σχεδόν λιπόθυμος. Συνοδηγός μια υπαστυνόμος της αστυνομίας που υπηρετεί στην προστασία μελών κυβέρνησης η οποία δήλωσε υπεύθυνη ασφαλείας της υπουργού Βούλτεψη. Το όνομα της είναι Δημητρίου Αγγελική. Από την ώρα που μας είδε, μας έδιωχνε και μας απειλούσε ότι θα πάρει το διοικητή να επιληφθεί επειδή της είπαμε να κάνουμε αλκοτέστ στον οδηγό. Εκ των υστέρων μας είπε ότι είναι ο άντρας της και ότι είναι ο γιος της Βούλτεψη της υπουργού. Ταυτόχρονα πήρε το διοικητή της τροχαίας ο οποίος μέσω τηλεφώνου μας ζήτησε σαν χάρη να μην κάνουμε τίποτα και να φύγουμε. Όπως και έγινε. Το smart πήρε ο γερανός οδικής βοήθειας. Ενώ οι δύο, οδηγός και συνοδηγός έφυγαν από το σημείο με μια μαύρη Πόρσε».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη