ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Ο Λούλα δηλώνει ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν για να λάβουν κρατικά επιδόματα ακόμα και τα παιδιά!


Ο Λούλα ντα Σίλβα, ο παράνομα τοποθετημένος πρόεδρος της Βραζιλίας απο την CIA και μαριονέτα του WEF. Δήλωσε πρόσφατα ότι
 όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν για να λάβουν κρατικά επιδόματα. «Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε αυτή την περίπτωση, η μητέρα θα χάσει το επίδομα»!

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ανακοίνωσε ότι οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τον εμβολιασμό των παιδιών τους για να συνεχίσουν να λαμβάνουν οφέλη από το πρόγραμμα Bolsa Familia.

Το Bolsa Familia είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικής πρόνοιας που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και στοχεύει να βοηθήσει τις πιο μειονεκτούσες οικονομικά οικογένειες στη Βραζιλία. Η Bolsa Familia επιστρέφει αλλα με προϋποθέσεις, σύμφωνα με την επιταγές της ελίτ ατζέντας. 

 Ο πρόεδρος έκανε αναφορές τόσο στο εμβόλιο COVID-19 όσο και στην επερχόμενη εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών, όπου θα συμμετάσχουν υποστηρικτές όπως ο Zé Gotinha και ο Xuxa Meneguel.

«Τώρα θα ξεκινήσει η εκστρατεία Zé Gotinha. Δεν μπορούμε να διστάσουμε. δεν μπορούμε να παίξουμε. Είναι ζήτημα επιστήμης. Αν υπάρχουν δέκα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, 50 θα κάνω, θα πάρω όσα χρειαστεί γιατί μου αρέσει η ζωή μου. Νομίζω ότι όλοι έχουν καθήκον στη ζωή των παιδιών τους, να τα πάρουν [να εμβολιαστούν] στη σωστή ηλικία», είπε ο Λούλα.

Αλήθεια ο λαός της Βραζιλίας διάλεξε αυτόν;

Μετά την “ήττα” του Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, οι οπαδοί του προκάλεσαν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για το αποτέλεσμα που θεωρούσαν προϊόν νοθείας. Οι διαδηλωτές μιλούσαν για νοθευμένες εκλογές και τα στοιχεία είναι πάρα πολλά για να είναι αμελητέα.

Στη Βραζιλία, ο Jair Bolsonaro φαινόταν να κερδίζει άνετα τις εκλογές, κέρδιζε όλες τις περιοχές της χώρας εκτός το Νορντεστέ, το οποίο ελέγχεται από διακινητές ναρκωτικών και συμμορίες. Η περιοχή είναι διαβόητη για τη διαφθορά, το έγκλημα και την κυριαρχία της μαφίας των ναρκωτικών. Με απλούς κανόνες πλειοψηφίας, μια πολυπληθής περιοχή φτάνει για να πάρεις τις εκλογές.



Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είχε ξεπεράσει τον σοσιαλιστή αντίπαλο Λούλα, που κατηγορείτε για πολλά αδικήματα. Αλλά μετά από μια σειρά τεχνικών ανωμαλιών, ο Λούλα βρέθηκε ξαφνικά νικητής και οι Βραζιλιάνοι ψηφοφόροι κατά εκατομμύρια αμφισβήτησαν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αυτό που ζητούσαν οι διαδηλωτές απο την πρώτη μέρα, είναι η επανακαταμέτρηση των ψήφων στη συγκεκριμένη ΜΟΝΟ περιοχή. Εφόσον η περιοχή λέγεται πως ελέγχεται απο συμμορίες. Οι συμμορίες ναρκωτικών ήταν οι μόνες που πανηγύρισαν την υποτιθέμενη εκλογική νίκη του Λούλα στις 30 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος Μπολσονάρο είχε εξαφανίσει τις συμμορίες ναρκωτικών σε μεγάλο βαθμό.

Τα καρτέλ των ναρκωτικών λέγεται πως είναι η ένοπλη πτέρυγα του Λούλα. Ο Comando Vermelho κατέχει ολόκληρα τμήματα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ιδρύθηκε το 1979 ως συμμαχία μεταξύ του καρτέλ και του κόμματος των αριστερών. 

Η  CIA υπονομεύει την εκλογική ακεραιότητα  στη Βραζιλία τουλάχιστον από πέρυσι, με τον Sullivan και τον διευθυντή της CIA του Biden, William Burns, να επισκέπτονται τη Βραζιλία  για να απειλήσουν ευθέως τον Πρόεδρο Bolsonaro. Απο αυτό και μόνο είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζονται κάποιοι πως ο Μπολσονάρο στηρίζεται απο τις ΗΠΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη