Συνελήφθησαν οι 2 Πακιστανοί που είχαν «ανεβάσει» στο διαδίκτυο βίντεο με απειλές


Σε βάρος των 2 Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοιας και απείθειας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σε σύλληψη δύο 16χρονων Πακιστανών στο Μοναστηράκι προχώρησαν χθες, 1 Ιουνίου 2023 αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής καθώς είχαν ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο με απειλές και άσεμνες χειρονομίες.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, απεικονίζονται σε ένα βίντεο που ανήρτησαν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok να προβαίνουν σε απειλές και άσεμνες χειρονομίες.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις, εντόπισαν δύο άτομα, έξω από τον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, τα χαρακτηριστικά των οποίων έμοιαζαν με αυτά των εικονιζόμενων στο βίντεο και τους κάλεσαν για έλεγχο.

Μάλιστα, όταν οι κατηγορούμενοι είδαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή, αλλά ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των αξιόποινων πράξεων.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους με τις κατηγορίες της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοιας και απείθειας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο έχει διαγραφεί από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη