Ε.Κ : "Γιαλαντζί" χριστιανοί και ομοφυλόφυλοι κρατάνε ψηλά τα ποσοστά της Ν.Δ στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές


γράφει ο Ε.Κ

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι "γιαλαντζί" χριστιανοί και ομοφυλόφυλοι κρατάνε ψηλά τα ποσοστά της Ν.Δ στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές!

Αλλιώς οι δημοσκοπήσεις θα πρέπει να είναι "πειραγμένες" για να δίνουν ούτε λίγο ούτε πολύ,ποσοστό γύρω στο 30% στη Νέα Δημοκρατία!

Έχοντας μεσολαβήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τους gay,αλλά και οι αποκαλύψεις και οι υπογραφές για τα Τέμπη,είναι παράλογο η Ν.Δ να συγκεντρώνει αυτά τα ποσοστά μάλιστα σε εκλογές που δεν καθορίζουν ποιος θα κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια!

Η επίσημη εκκλησία εναντιώθηκε φανερά στο νομοσχέδιο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία.Τυπικά,έδωσε το σύνθημα στους απλούς πιστούς  (όχι φανατικούς) ότι "Μητσοτάκης τέλος για την ορθοδοξία".Αυτό φαίνεται και από τα φουσκωμένα ποσοστά που παρουσιάζουν τα μικρότερα δεξιά κόμματα.

Άρα λοιπόν,με κοινή λογική μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι χριστιανοί Ορθόδοξοι τους οποίους κάποτε εκπροσωπούσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έφυγαν για πάντα ή τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα παραμένει ο νεοταξίτης Μητσοτάκης πρόεδρος στο πάλαι ποτέ συντηρητικό κόμμα της Ν.Δ.

Ποιοί έμειναν στη Ν.Δ 

Είναι πλέον κατανοητό ότι αυτοί που παραμένουν στην Νέα Δημοκρατία,είναι όσοι πιστοί χριστιανοί ψηφοφόροι νοητικά δεν μπορούν να καταλάβουν τι πρεσβεύει πλέον αυτό το κόμμα,αλλά και χιλιάδες γιαλαντζί χριστιανοί τους οποίους καθοδηγούν πλέον τα ιδιωτικά τους συμφέροντα!

Είναι περιττό πλεον να αναφέρουμε,ότι δεκάδες χιλιάδες ομοφυλόφυλοι (μάλλον πολλοί περισσότεροι από ότι αρχικά πιστεύαμε) στηρίζουν εκλογικά το κόμμα που τους δίνει προνόμια..

newspull.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη