Βλάντιμιρ Πούτιν “Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά”


Ο Πούτιν σπάει τη σιωπή του: ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά – Η παγκόσμια ελίτ δεν είναι ανθρώπινη, αποτελείται από ψυχρά υβρίδια.

Το ακόλουθο άρθρο παρουσιάζεται ως ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα, άλλοι είναι σκεπτικιστές.

Ωστόσο, αξίζει σίγουρα να σκεφτείτε λίγο τα αόρατα πράγματα στον κόσμο που είναι κρυμμένα.

Σύμφωνα με πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προέβη σε μια απολύτως σοκαριστική αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι “το 95% των κυρίαρχων τάξεων του κόσμου δεν είναι άνθρωποι, αλλά ψυχρόαιμοι”, αποτελούμενοι από “υβρίδια, μέλη μιας αρχαίας λατρείας”.

Ο Πούτιν δηλώνει ότι η παγκόσμια πολιτική και οικονομική ελίτ ανήκει στους Ρεπτίλιανς, ψυχρόαιμες υβριδικές οντότητες.

Βλάντιμιρ Πούτιν “Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά”


Σε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών – με εκπροσώπους των υψηλότερων επιπέδων της κυβέρνησης, καθώς και αξιωματούχους από την πατρίδα του, την Αγία Πετρούπολη – ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στον Παναμά, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι κατασκοπευτικές υπηρεσίες και η OCCRP του Τζορτζ Σόρος βρίσκονται πίσω από τη συνωμοσία.

Το Ερπετο George Sorros.

“Τζορτζ Σόρος, πανούργο δράκο, αυτό είναι πόλεμος…”, φέρεται να είπε ο Πούτιν, υποσχόμενος να αυξήσει τις κυρώσεις κατά του Soros Open Society.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον ορισμό του “δράκου” (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν – μετά από έναν βαθύ αναστεναγμό – είπε ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, ιδίως όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διοικείται ο κόσμος.

Ο Πούτιν ανέφερε επίσης ότι τα στοιχεία βρίσκονται παντού και ότι ο ίδιος προσωπικά έχει πληροφορίες για όλα αυτά τα διαβολικά πράγματα που συμβαίνουν.

“Δεν είμαι ένας από αυτούς, αν και προσπάθησαν να με παρασύρουν στην αρχαία βαβυλωνιακή λατρεία τους. Με φοβούνται”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί και συνεχίζει να χειραγωγείται στην ασυνειδησία – μέσω της χρήσης του προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική τάξη.

Η άρχουσα τάξη του κόσμου έχει τυραννικό έλεγχο των προμηθειών τροφίμων, νερού και αέρα και κακοποιεί συνεχώς τις μάζες.

Το συνημμένο βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, όπου ένας από τους έμπιστους άνδρες του Αμερικανού προέδρου μεταμορφώνεται σε ένα παράξενο, εξωγήινο πλάσμα μπροστά στην κάμερα.

DAVID ICKE

https://davidicke.com/2022/01/07/multiple-testimonies-about-reptilian-entities/

Η πρώτη είναι η σύζυγος του Φιλ Σνάιντερ, ο οποίος πέθανε το 1996 ενώ βρισκόταν στη διαδικασία να αποκαλύψει την ύπαρξη ερπετοειδών και γκρίζων οντοτήτων που συνάντησε ενώ βοηθούσε στην κατασκευή υπόγειων βάσεων για τον αμερικανικό στρατό.Ο Ερπετοειδής φρουρός του Ομπάμα.

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη