Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές η «λησταρχίνα» του Ελληνικού δημοσίου,Σοφία Νικολάου


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, καθώς θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πολιτική «θύελλα» αναμένεται να ξεσπάσει μετά την είδηση περί απόσυρσης της υποψηφιότητας της Σοφίας Νικολάου από τα γαλάζια ψηφοδέλτια στις προσεχείς εκλογές.
Μετά τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για «πάρτι» αναθέσεων επί της θητείας της στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής αλλά και τον πόλεμο δηλώσεων μεταξύ των δύο, η πρώην Γ.Γ δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές καθώς «επιθυμεί να διευκολύνει την παράταξή της Νέας Δημοκρατίας» που ταλανίζεται από δεκάδες ανοικτά «μέτωπα» μετά και την τραγωδία στα Τέμπη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Νικολάου έλαβε την απόφαση να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές για λόγους ευθιξίας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα για τις προμήθειες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, καθώς θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρά το γεγονός ότι η κ. Νικολάου έχει στη διάθεσή της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που, κατά την ίδια, την αθωώνουν πλήρως για όσα την κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
Μάλιστα, όλη αυτή η συζήτηση γίνεται όπως επισημαίνουν πηγές από το περιβάλλον της, τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.
Πηγές της ΝΔ ξεκαθαρίζουν πλέον:
«Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές».
Πάντως σύμφωνα με τα όσα διέρρεαν το τελευταίο διάστημα ακόμα και από την ίδια την πρώην ΓΓ. Αντεγκληματικής Πολιτικής με αναρτήσεις της στα social media, «θα ήταν κανονικά υποψήφια», γεγονός όμως που διαψεύδεται από την ίδια της, την παράταξη....
Επίσημη αναφορά από την ίδια δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη