Δελτίο Τύπου: Ποιον θα στηρίξει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές;


To Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ως γνήσιος εκφραστής των Εθνικών ιδεών και της Φιλοπατρίας, θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου «άκυρες» και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν πολιτικό σχηματισμό από αυτούς που λαμβάνουν μέρος, για τους κάτωθι λόγους:

  1. Η πρόθεση της κυβερνητικής συμμορίας και του παραδικαστικού κυκλώματος ήταν -δια μέσου του αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων από την εκλογική διαδικασία- να διασπάσουν το ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που είχε σχηματιστεί με προμετωπίδα το Εθνικό Κόμμα και να οδηγήσουν το συγκεκριμένο κοινό που διέπεται από έντονα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας σε νεοπαγείς κομματικούς μηχανισμούς ή πρόσωπα, τα οποία είναι άμεσα ελεγχόμενα από την ίδια.
  2. Κανένα από τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως "πατριωτικά" δεν πήρε δημόσια και ξεκάθαρη θέση για τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη-Βορίδη-Γεραπετρίτη αλλά και του Άρειου Πάγου, ο οποίος εντελώς πραξικοπηματικά και ενάντια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία απέκλεισε καθόλα νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς, στερώντας επί του πρακτέου το δικαίωμα επιλογής σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες, παραβιάζοντας έτσι και την Λαϊκή Κυριαρχία, η οποία προστατεύεται από το ίδιο το σύνταγμα στο Άρθρο 52.
  3. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί.

Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου

ellhnes.net


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη