Νομιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες: Νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης


Νομιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες:
Τελείωσε το παραμύθι με τους «πρόσφυγες» και τώρα επικαλούνται ανάγκη εργατικών χεριών!

Η είδηση θα ταξιδέψει άμεσα σε όλο τον κόσμο και θα έχει σίγουρα ως αποτέλεσμα την αύξηση των ροών!

Τις προθέσεις της κυβέρνησης να φέρει νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε κρητικό μέσο ενημέρωσης δήλωσε πώς την Παρασκευή συζήτησε με τον αρμόδιο υπουργό για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Καιρίδη «μια διαφορετική ιδέα», την οποία εξήγησε ως εξής: «να δούμε και αυτούς οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας και εργάζονται. Eίναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει ή τουλάχιστον υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει. Είναι γεγονός ότι έχουμε αρκετές χιλιάδες εργαζόμενους παρανόμως στη χώρα μας, που όμως για πάρα πολλά χρόνια ξέρουν τις ιδιαιτερότητες τις δυσκολίες εκτροφής αιγοπροβάτων στα βουνά ή σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες ή σε μεγάλες καλλιεργητικές μονάδες».

Όπως τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συντονισμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και με τη συνεπικουρία των υπουργείων Εξωτερικών, Εργασίας και Εσωτερικών και φυσικά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ετοιμάζεται νομοσχέδιο ώστε να ξεκινήσει, με μια σειρά προϋποθέσεων, η διαδικασία νομιμοποίησης των απασχολουμένων εργαζομένων για μακρά περίοδο στη χώρα μας.

Φυσικά οι μαζικές νομιμοποιήσεις απαγορεύονται από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είναι βέβαιο ότι κάποιο «παράθυρο» δήθεν εξατομίκευσης θα βρούν στο νομοσχέδιο για να το ξεπεράσουν, αφού κανείς σχεδόν από τις Βρυξέλλες δεν θα αντιδράσει. Το πολύ πολύ να βγάλουν – επί της ουσίας – ξανά την χώρα μας εκτός Σένγκεν.

πηγη

"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια