Τρόμο προκαλεί στη κυβέρνηση Μητσοτάκη η ανταπόκριση του κόσμου στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Ξεπέρασε το 1.200.000 υπογραφές!


Η ανταπόκριση του κόσμου στο ψήφισμα για την απόδοση ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών, προκαλεί τρόμο στην κυβέρνηση και ασκεί τεράστια πίεση, η οποία καλείται να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι ο λαός δεν θα συγχωρέσει άλλες δικαιολογίες.

Όπως είπε η ίδια η Μαρία Καρυστιανού: «Οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος οφείλει αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση.  Σε μια δημοκρατική χώρα, η Βουλή είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί  την επιθυμία των πολιτών . Η Βουλή είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει σύμφωνα με τον νόμο».

Όσοι δεν έχουμε ακόμα υπογράψει, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023 και βάζουμε την υπογραφή μας απαιτώντας δικαιοσύνη.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ειδικός ανακριτής Σωτήρης Μπακαϊμης, φέρεται να προχωρά σε πρόσθετες ενέργειες προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση, ξεκινώντας από τον ορισμό νέου πραγματογνώμονα.

«Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ισχυρό κίνημα πολιτών που δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε πολιτικά, αλλά ούτε πρακτικά» παραδέχονται ακόμα και κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ, τα οποία αντιλαμβάνονται ότι μπροστά σε αυτή την ισχυρότατη κοινωνική πίεση, είναι μονόδρομος η δικαιοσύνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη