Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον Τσομάρη Μιχαήλ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 12 ετών.

Ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ήρθε στο φως το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, όταν το κορίτσι από το Κερατσίνι κατήγγειλε πως ο 78χρονος παππούς του το βίαζε από το 2017, όταν εκείνο ήταν 9 ετών, μέχρι και το 2019.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 78χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά και πλέον κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού, το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.