Αδειάζουν οι αποθήκες πυρομαχικών των ΕΔ: 8.000 τόνοι «έφυγαν» για Ουκρανία!


Πρόκειται για 498 φορτηγά των 15+ τόνων

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος αναφέρει πως έγινε μεταφορά χιλιάδων τόνων στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα προς την Ουκρανία, μέσω Σλοβακίας.

Γίνεται «σιωπηλά» μεταφορά πολεμικού υλικού από τις αποθήκες του ΕΣ, με κοντέινερ στην Σλοβακία με τελικό προορισμό την Ουκρανία. 

Ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΠΙΣ- Μεταφορική» Διομενης Δοτσας  σοκάρει με όσα υποστηρίζει. Μιλά για μεταφορά πολλών τόνων πυρομαχικών στη Σλοβακία. Έμειναν εκεί τα πυρομαχικά ή προωθήθηκαν σε άλλη χώρα; Πως επελέγησαν οι εταιρείες που ανέλαβαν τις μεταφορές; Ο κ.Δότσας μιλά για σχεδόν 500 δρομολόγια με πυρομαχικά. Αν ισχύει η τρομακτική καταγγελία θα πρέπει να κινητοποιήσει και τις Εισαγγελικές Αρχές αλλά και τα κόμματα.

Βαρύτατες καταγγελίες από ιδιοκτήτη μεταφορικής με αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη για «εν κρυπτω» μεταφορά ελληνικών όπλων στην Ουκρανία μέσω Σλοβακίας. Απαιτείται επέμβαση εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία η Ελλάδα έστειλε 498 φορτία στρατιωτικού υλικού στην Σλοβακία απο ελληνικά στρατόπεδα. Ο κ. Διομενης Δοτσας στη συνέντευξη που ακολουθεί κάνει λόγο και για πολιτικό μέσον που έπαιξε ρόλο στην επιλογή της εταιρείας που έκανε τη μεταφορά αναφέροντας τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ακούστε τη σοκαριστική καταγγελία στο ηχητικό που ακολουθεί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη