Γιατί θα ψηφίσω «Πατριώτες» και Μόντη Κολίλα στις Ευρωεκλογές 2024


Οι Ευρωεκλογές του 2024 θεωρούνται από όλους οι πιο κρίσιμες της ιστορίας και όχι άδικα. Η γηραιά ήπειρος αντιμετωπίζει προκλήσεις όχι μόνο με τους πολέμους που διεξάγονται ταυτόχρονα λίγο έξω από τα όρια της αλλά κυρίως λόγω της ίδιας της πληθυσμιακής σύστασης και ιδιομορφίας της.

Οι λαοί των ευρωπαϊκών κρατών είναι φανερό ότι ξυπνάνε γιατί βιώνουν ότι έχουν γίνει ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι και γι’ αυτό στρέφονται στα εθνικιστικά κόμματα.

Στην Ελλάδα, την πρώτη χώρα που βάλλεται από την ισλαμική επιδρομή,  το εκλογικό κοινό δείχνει μεν μία τάση προς τον πατριωτικό χώρο αλλά το νεοταξικό σύστημα που υπηρετεί πιστά η Νέα Δημοκρατία τα δίνει όλα ώστε να κρατήσει μαντρωμένο το πλήθος με την πλύση εγκεφάλου που ασκεί μέσα από τα ΜΜΕ. 

Σε αυτή τη συγκυρία δεν πρέπει να απουσιάσει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, ο οποίος πρέπει να επιβάλλει την παρουσία του και να συνδιαμορφώσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Ένας άξιος αντιπρόσωπος του είναι ο Χιμαριώτης Αγωνιστής του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος, ο Μόντης Κολίλας.

Ο κ. Κολίλας είναι όχι απλά παρών αλλά και μπροστάρης στις διεκδικήσεις του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και για τους αγώνες αυτούς που δίνει επί σειρά ετών καταδικάστηκε από το αλβανικό δικαστήριο σε 8 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση!

Μάλιστα η αλβανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία για να εξασφαλίσει την καταδίκη του έστειλε τζιπ έξω από το δικαστικό μέγαρο Αργυροκάστρου την ημέρα της απόφασης!

Ο Μόντης Κολίλας δέχτηκε την πρόταση να κατέλθει υποψήφιος Ευρωβουλευτής όχι με ένα κόμμα εξουσίας που συστηματικά προδίδει τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ψηφίζει υπέρ της αναγνώρισης του Κοσόβου και επιτρέπει την επίσκεψη του εξολοθρευτή αλβανού πρωθυπουργού, αλλά με τους «Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» ένα κόμμα με σαφείς πατριωτικές θέσεις που δεν θα νερώσει το κρασί του με ενδοτικές δικαιολογίες. 

Ο Μόντης Κολίλας διεκδικεί μέσα από τους «Πατριώτες» να εκπροσωπήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επάξια τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου μακριά από τις προδοτικές θέσεις της πολιτικής ορθότητας και του εθνικού καρπαζοεισπρακτορισμού.

Γι’ αυτούς τους λόγους δηλώνω ανοικτά τη στήριξη μου στην υποψηφιότητα του και του εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Γιάννης Παππάς 

Υποψήφιος και πρώτος επιλαχών Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» στις Ευρωεκλογές 2019


www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη