«Παραιτούμαι από τους Πατριώτες μετά την ένταξη του Χαράλαμπου Γιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος»…


Αγαπητοί φίλες και φίλοι, μετά την απόφαση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Πατριώτες» τον Χαράλαμπο Γιώτη (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι Αθηναίοι» του Ηλία Κασιδιάρη) και την δημόσια δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ότι στηρίζει τον φίλο του Χαράλαμπο Γιώτη ως υποψήφιο στις ευρωεκλογές, υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου από το κόμμα «Πατριώτες-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Ηστήριξη του Ηλία Κασιδιάρη αλλάζει την ιδεολογικοπολιτική φυσιογνωμία του κόμματος βάση της οποίας εντάχθηκα πριν δύο χρόνια σ’ αυτό, δεδομένου ότι οι σταυροί που θα πάρει ο Χαράλαμπος Γιώτης θα είναι πάνω από το 90% των συνολικών ψήφων του κόμματος στις ευρωεκλογές, ενώ ο δεύτερος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο που θα είναι λογικά ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα έχει τον ΥΠΟδεκαπλάσιο αριθμό σταυρών. Θα εκλεγεί δηλαδή ευρωβουλευτής ο «εκλεκτός» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ στην μάλλον απίθανη περίπτωση που το κόμμα «Πατριώτες» εκλέξει και δεύτερο ευρωβουλευτή (τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου) αυτός θα υπολείπεται με έναν «προσβλητικό» αριθμό σταυρών από τον πρώτο Χαράλαμπο Γιώτη. Το κόμμα το Πρόδρομου Εμφιετζόγλου όπως το γνώρισα δεν υπάρχει πια. Όπως έχω γράψει επανειλημμένα δεν με εκφράζει ιδεολογικοπολιτικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, ούτε μπορώ να συμμετάσχω σ’ ένα «δικό του» κόμμα.


ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ την δημοκρατικότητα και την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όλων των δικαστικών αποφάσεων βάσει των οποίων αποκλείονται από τις εκλογικές διαδικασίες όσα κόμματα στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης λεκτικά χωρίς να είναι καν μέλος τους, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ την φωνή που θα αποκτήσει μέσω το Χαράλαμπου Γιώτη ώστε να μπορέσει να κοινοποιήσει στο Ευρωκοινοβούλιο τα «κατορθώματα» του «ΑΝΤΙδημοκρατικού τόξου», δηλαδή της συμμαχίας της ΝΔ με την Αριστερά, ΑΛΛΑ δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ ένα κόμμα που δεν με εκφράζει πλέον ιδεολογικοπολιτικά.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και στα στελέχη του κόμματος του, σε πολλά από τα οποία τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξανασυναντηθούμε με πολλούς από αυτούς σε κοινούς αγώνες,όχι απαραίτητα κομματικούς.

Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση!

hellasultras.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη