Ο «Έλληνας» πρέσβης των ΗΠΑ υπέρ του εποικισμού της Ελλάδος- Σε 5,10 χρόνια θα είναι Έλληνες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», βρήκε την… «λύση» για το δημογραφικό!!

Συγκεκριμένα, τόνισε για τους αλλοδαπούς που έρχονται στην Ελλάδα:

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες»!

Και συνέχισε λέγοντας πως από τα παιδιά αλλοδαπών μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος, δηλαδή υπουργοί και επίδοξοι πρωθυπουργοί της χώρας!!!!!!!

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”. Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω λοιπόν ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους. Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;», τόνισε χαρακτηριστικά!

Στην ίδια εκδήλωση, όπου προχθές η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε ευθέως κατά του μύθου της ενσωμάτωσης λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική, ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, επέμεινε στο ψευδαφήγημα που πρακτικά θέλει να επιλύσει το δημογραφικό με αντικατάσταση πληθυσμού.

"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια