Μαζέψτε τον-Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β. Γιόγιακας πουλάει ψεύτικες υποσχέσεις στην Βόρειο Ήπειρο με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσπρωτία Βασίλης Γιόγιακας επέλεξε την 12η Δεκεμβρίου 2021 ημέρα μαρτυρική  στο Αλύκο της Βορείου Ηπείρου,μια ημέρα που η τοπική κοινωνία και το σύνολο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μνημονεύει και τιμά τους τέσσερεις νέους που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς Χότζα να προβεί σε δηλώσεις που αφορά το επίδομα των ανασφάλιστων υπερήλικων της Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τότε ανέφερε την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται η διάταξη για το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων μια δίαταξη που έχει καταργηθεί επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας. Έκτοτε έχει περάσει ένας μήνας και η συγκεκριμένη τροπολογία ακόμα να ψηφιστεί.

Η Νέα Δημοκρατία που εγκλημάτισε απέναντι στους Βόρειο Ηπειρώτες αδερφούς μας με τα lock down κλείνοντας τα σύνορα την μοναδική πρόσβαση σε αρρώστους και σε ηλικιωμένους,  έρχεται τώρα με ψευτικες δηλώσεις να υφαρπάξει και την ψήφο τους.

Αρκετοί Βορειοηπειρώτες εξέφρασαν την δυσφορία τους για την συγκεκριμένη δήλωση του κ. Γιόγιακα και ένιωσαν για άλλη μια φορά την κοροϊδία.

Σύμφωνα με οργανώσεις και κύκλους Βορειοηπειρωτών ο κ. Γιόγιακας έχει προβεί και στο παρελθόν σε δηλώσεις - υποσχέσεις για θέματα Βορειοηπειρωτών οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση.

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τον αγώνα που κάνει ο κ. Γιόγιακας για την κοινότητα μας, πιστεύουμε ότι τέτοιες δηλώσεις πρέπει να αποφεύγονται στο μέλλον.Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη