Η Ιδεολογία στην σύγχρονη Ελλάδα:

 


Πολλοί διανοούμενοι κατά το παρελθόν έχουν επισημάνει και τονίσει, πώς ο Εθνικός Κοινωνισμός δεν είναι απλά μία ιδεολογία σαν όλες τις άλλες ή ένα αφήγημα, αλλά μία κοινωνική κοσμοθέαση και μία βιολογική πραγματικότητα. Ο Εθνικός Κοινωνισμός ή Σοσιαλισμός εμπεριέχει την συμπυκνωμένη και ανώτερη φυσική αλήθεια του ανθρώπου. Είναι ο φυσικός νόμος της ανίχνευσης των εξελικτικών στοιχείων της καταγωγής του καθενός.

  Ο Εθνικοκοινωνιστής έχει το δίκαιο της φύσης και για αυτό κατέχει το αίσθημα της Εθνικής υπερηφάνειας. Τα πιστεύω και η ιδεολογική του υπόσταση, υπερβαίνουν οποιοδήποτε άλλο ιδεολογικό θολό κατασκεύασμα. Ειδικότερα αυτά του καπιταλισμού/φιλελευθερισμού αλλά και του διεθνιστικού κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Τα προαναφερθέντα διακυβερνητικά συστήματα είναι κόντρα στον ανθρώπινο νου και την φύση του. Είναι δημιουργήματα άρρωστων εγκεφάλων και οφείλουμε όχι μόνο να τα απορρίψουμε αλλά να τα κατακρεμνίσουμε από την ρίζα τους. Ο Ελληνικός Εθνικός Κοινωνισμός είναι η Ιδέα της ισορρόπησης του ψυχισμού του Έλληνα, με την σωστή χρήση των ικανοτήτων του.

  Η Ιδεολογία λοιπόν, όπως είναι η σημερινή κατάσταση στην Πατρίδα μας δεν έχει καμία σχέση με την άλλοτε ένδοξη Ελλάδα. Η καθόλα απογοητευτική, ανήθικη και επαίσχυντη τάση που επικρατεί, έχει πετάξει μέσα σε λίγες δεκαετίες στον κάλαθο των αχρήστων τα επιτεύγματα χιλιετιών. Η διχόνοια, η έλλειψη προσανατολισμού και η ξενομανία μας οδήγησαν σε αυτό το παραγνώρισμα της Φυλής μας. Η δημοκρατία στραγγάλισε σιγά σιγά την πολιτιστική μας ταυτότητα, αλλά και το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Λησμονήσαμε το καθήκον και την ευθύνη προς τους προγόνους και αλλοιωθήκαμε πνευματικά. Οι περισσότεροι νέοι έγιναν αδιάφοροι μπροστά στο φάσμα του αφανισμού και της πληθυσμιακής αντικατάστασης. Αλώθηκαν  από τον υλισμό και την αντιρατσιστική μανία που τους επιβάλλει να αποδέχονται τα πάντα ως φυσιολογικά. Ζουν εις βάρος των άλλων και δεν ξέρουν τι πιστεύουν, τι λένε και γιατί. Ακολουθώντας το κακό συνήθειο των προηγούμενων γενεών, δεν έχουν καμία πρόθεση για αυτοκριτική και σκέψη, συκοφαντούν κάθε τι Ελληνικό επειδή δεν μπορούν να το αγγίξουν και είναι βουτηγμένοι στα πάθη τους. Και αν ακούσεις ποτέ κανέναν από δαύτους να μιλάει εναντίον του συστήματος, θα είναι ο πρώτος που θα απορρίπτει τον ειλικρινή και αληθινό αγώνα εναντίον του. Πρώτα με την στάση ζωής του και ύστερα με την προώθηση κάθε τι αφύσικου που θα του εμφυτεύσει συνειδησιακά η τρίτη ελληνική δημοκρατία. Προτιμούν να χαρακτηρίζουν αυτούς που τους έχουν υφαρπάξει και κατακλέψει όλη την ζωή ως φασίστες ή ναζί και ποτέ ως δημοκράτες. Προτιμούν να είναι δέσμιοι της σιωνιστικής αυτής ελίτ και να αρνούνται πεισματικά να δουν τον πραγματικό εχθρό... Ο οποίος παρόλο που δρα μέσα από στοές και υπόγεια κάνει πάντα την εμφάνιση του ως θριαμβευτής μέσα από κάθε κτίριο σύμβολο των εξουσιαστών. Και ο νοών νοείτω!

  Η μορφή εφαρμογής των Ιδεαλιστικών μας αρχών θα πρέπει να είναι ανατρεπτική και απρόβλεπτη. Η επέκταση και ο εμπλουτισμός των τρόπων διεξαγωγής αυτών των αγώνων, θα προσαρμόζεται στις δύσκολες συνθήκες και εξελίξεις της εποχής μας. Παράλληλα με την ριζοσπαστικότητα μας, απαγορεύεται και τιμωρείται η εγκατάλειψη της προσπάθειας αλλά και η αλλοίωση του χαρακτήρος λόγω των διαφόρων μεταβολών. Οι βασικές μας θέσεις και αρχές δεν θα αλλάξουν ποτέ, κανένας δεν είναι πάνω από το Έθνος και την Ιδέα μηδενός εξαιρουμένου. Ο ψευτοανθρωπισμός και τα προσωπικά συμφέροντα δεν υπάρχουν και ούτε τα βλέπουμε μπροστά στην επικράτηση της κοσμοθεωρίας μας. Μπροστά σε αυτή την μάχη δεν θα πρέπει να είμαστε διστακτικοί ως προς το ποιους θα έχουμε απέναντι μας, ακροδεξιούς, αριστερούς, αντιφασίστες, καθυστερημένους φεμινιστές και δήθεν συμμάχους. Μεγάλη προσοχή από όλους όμως, θέλουν περισσότερο οι προερχόμενοι εκ δεξιών. Κυρίως λόγω του καμουφλάζ που έχουν δηλαδή την προβιά του πατριώτη, αλλά περισσότερο γιατί πάντα στο τέλος συμμαχούν και γίνονται χειρότεροι από τον εχθρό. Όλοι έχουν έναν κοινό εχθρό, τον Εθνικό Κοινωνισμό! Και εάν θέλουμε η Ιδέα και εμείς μαζί της να επιβιώσουμε, θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μην δείχνουμε ανοχή σε τίποτα που προσβάλει τα ήθη και τις αξίες του Γένους μας.

  Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε αρεστοί ή συμπαθείς, αλλά αληθινοί και αγνοί πιστοί στρατιώτες της Ιδέας του Εθνικισμού. Καθότι το άτομο δίχως το Έθνος του δεν έχει μέλλον και ένα μέλλον χωρίς τον Έλληνα είναι μαύρο και δεν αξίζει στον πλανήτη. Ας τους νικήσουμε λοιπόν με την ανωτερότητα και την ακούραστη μας θέληση για ανάδειξη και δημιουργία. Μέχρι την τελική Νίκη του Ελληνισμού και της Ιδέας!


   Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη