Σε κρίσιμη κατάσταση 68χρονη Ελληνοαμερικανίδα μετά από επίθεση με γροθιές και ληστεία στα σκαλιά της εκκλησίας στο Κουίνς Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)


JAMAICA HILLS 
ΚΟΥΙΝΣ NEA ΥΟΡΚΗ. 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 68χρονη ενορίτισσα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Τζαμέικα, η οποία έπεσε θύμα μιας αγριότατης ληστείας έξω από τον Ιερό Ναό, την περασμένη Κυριακή.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8:30, όταν ο δράστης, ο οποίος καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ακολούθησε την άτυχη γυναίκα και, όταν έφτασε στην κορυφή των σκαλοπατιών, όρμηξε και την γρονθοκόπησε. Μάλιστα, το βίντεο ασφαλείας την εμφανίζει να πετάγεται στον αέρα, δείγμα του ισχυρού χτυπήματος που υπέστη από τον δράστη.

Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο, με την 68χρονη, η οποία είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα, να διακομίζεται στο νοσοκομείο Booth Memorial προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στις τάξεις της κοινότητας, με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Καλογρίδη να δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό πως επισκέφθηκε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία είχε τις αισθήσεις της.

«Την επισκέφτηκα χθες στο νοσοκομείο. Είχε τις αισθήσεις της. Της έδωσα ευλογία, της έκανα εξομολόγηση και της χάρισα ένα μικρό προσευχικό και μια εικόνα» ανέφερε ο π. Κωνσταντίνος, τονίζοντας πως την περασμένη Κυριακή ο Ιερός Ναός είχε μεγαλύτερη προσέλευση, λόγω της Σταυροπροσκυνήσεως.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με αυτό το περιστατικό, παρακαλείται να καλέσει τη Γραμμή Επικοινωνίας του Crime Stoppers του NYPD στο 1-800-577-TIPS (8477) ή για τα Ισπανικά, 1-888-57-PISTA (74782). Το κοινό μπορεί επίσης να υποβάλει τις συμβουλές του πραγματοποιώντας σύνδεση στον ιστότοπο Crime Stoppers στη διεύθυνση crimestoppers.nypdonline.org ή στο X (η πλατφόρμα παλαιότερα γνωστή ως Twitter) @NYPDTips. Όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα διατηρούνται εμπιστευτικά.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου, η 107η Περιφέρεια έχει αναφέρει 27 ληστείες μέχρι στιγμής το 2024, 5 λιγότερες από τις 32 που αναφέρθηκαν την ίδια περίοδο πέρυσι, μείωση 15,6%, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση CompStat. Οι επιθέσεις στο 107ο βρίσκονται σε άνοδο με 72 να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής φέτος, 11 περισσότερες από τις 61 που αναφέρθηκαν την ίδια στιγμή το 2023, σημειώνοντας αύξηση 18%, σύμφωνα με την CompStat.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη