Γιατί πρέπει να αποφυλακιστούν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης - Οι αναφορές ότι δεν έχουν δείξει μεταμέλεια γιατί αρθρογραφούν… επιβεβαιώνει την πολιτική τους δίωξη


Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σαμαράς και ο Βορίδης ενορχήστρωσαν την πολιτική δίωξη την έντυσαν με την μαντύα της εγκληματικής οργάνωσης ώστε να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα στην κοινωνία ότι δήθεν είναι εγκληματίες…

Η αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου ιδρυτής της Χρυσής Αυγής και οι ενστάσεις από την δικαιοσύνη με το αιτιολογικό ότι δεν έχει δείξει μεταμέλεια, αποδεικνύουν τα πολιτικά ελατήρια της δίωξης του.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν συμμετέχει στην ενεργό πολιτική ωστόσο αρθρογραφούσε σε προσωπικό του ιστολόγιο υποστηρίζοντας βασικές πολιτικές του θέσεις.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη πλευρά συμμετείχε ενεργά στην πολιτική αφού δια της υποστήριξης του κόμματος Σπαρτιατών κατάφερε να μεταμορφώσει ένα ανύπαρκτό κόμμα το οποίο κατέλαβε την 5η θέση στην Βουλή.
Να σημειωθεί ότι οι σχέσεις Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη δεν είναι καλές, δεν έχουν καμία επαφή και γενικώς έχουν αποφασίσει ότι έχουν χωρίσει οι πολιτικοί τους δρόμοι…
Το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να καθαγιάσει τον Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη αλλά να αναδείξει ένα ζήτημα το οποίο αφορά την απονομή δικαιοσύνης στην Ελλάδα, να καταδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, ενώ οι φωτογραφικοί νόμοι συνθλίβουν το αίσθημα δικαιοσύνης το οποίο πρέπει έχει καταρρεύσει.
Το κείμενο αυτό δεν έχει σκοπό έμμεσα να υποστηρίξει τον Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη ακόμη και εάν και τα 10.000.000 έλληνες διαφωνούν μαζί τους η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί απερίσπαστη γιατί μόνο έτσι θα κυριαρχήσει στην κοινωνία η αντίληψη ότι η δικαιοσύνη κάνει καλά την δουλειά της.
Ο Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά δεν αποδείχθηκε η άμεση ή έμμεση συμμετοχή του στην δολοφονία Φύσσα.
Η βασική κατηγορία κατά του Μιχαλολιάκου ήταν ιδεολογικός καθοδηγητής ως Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
Η θέση του εισαγγελέα Εφετών Λαμίας ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί επειδή αρθογραφεί εναντίον της κυβέρνησης επί της ουσίας αποδεικνύει περίτρανα τα πολιτικά κίνητρα της πολιτικής του δίωξης.
Το ίδιο ισχύει και για τον Κασιδιάρη, η εμπλοκή του στην πολιτική από την φυλακή και η εκλογική επιτυχία των Σπαρτιατών - άλλο εάν αποδείχθηκαν ελάχιστοι οι Σπαρτιάτες και τελικά πρόδωσαν τον Κασιδιάρη – έφερε φωτογραφικό νόμο εναντίον του.
Μόνο καθεστώτα και όχι δημοκρατίες ψηφίζουν φωτογραφικούς νόμους εναντίον πολιτικών αντιπάλων…
Ο Κασιδιάρης έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης και η υπόθεση του θα εξεταστεί τον Ιούνιο 2024 άπαξ και έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.
Μας είναι αδιάφορες οι πολιτικές θέσεις του Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη, η δικαιοσύνη δεν θα πρέπει να αξιολογεί τους καταδικασμένους πρωτόδικα με βάση τις πολιτικές τους θέσεις αλλά αυτό συνέβη.
Η αναφορά ότι αρθρογραφεί άρα δεν έχει δείξει μεταμέλεια αποτελεί γελοιοποίηση του συστήματος δικαιοσύνης και αποδεικνύει ότι είναι χειραγωγούμενο.
Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σαμαράς και ο Βορίδης ενορχήστρωσαν την πολιτική δίωξη την έντυσαν με την μαντύα της εγκληματικής οργάνωσης ώστε να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα στην κοινωνία ότι δήθεν είναι εγκληματίες…
Να θυμίσουμε ότι μια εγκληματική οργάνωση πρέπει να έχει οικονομικό κίνητρο και αυτό αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε… θυμίζουμε την εισήγηση του εισαγγελέα στην πρωτόδικη απόφαση ότι δεν υπήρχε οικονομικός δόλος… άρα τα κίνητρα είναι ιδεολογικά…
Πολλοί θα σπεύσουν να μας πουν στηρίζεται την εγκληματική οργάνωση, στηρίζεται τους καταδικασμένους και άλλα τέτοια…
Το bankingnews (BN) στηρίζει την δίκαιη απονομή δικαιοσύνης στην Ελλάδα και δυστυχώς για την Ελλάδα έχει την χειρότερη βαθμολογία στην Ευρώπη εμείς και η Ουκρανία προφανώς δεν είναι τίτλος τιμής για την χώρα να θεωρούμαστε αναξιόπιστη χώρα και εσχάτως μας καταδίκασε και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενώ μας έχει βάλει στο μάτι και η ευρωπαία εισαγγελέας.
Η Ελλάδα δεν έχει εύρυθμο σύστημα απονομής δικαιοσύνης για να μην μιλήσουμε για άλλες υπόγειες διαδρομές κυβέρνησης και δικαιοσύνης…
Μας είναι αδιάφορο εάν θα επανέλθουν στην πολιτική ο Μιχαλολιάκος ή Κασιδιάρης αλλά μας ενδιαφέρει η σωστή απονομή δικαιοσύνης…
Για την κυβέρνηση ειδικά ο Κασιδιάρης είναι μη ελεγχόμενος άρα ενοχλητικός άρα επικίνδυνος αλλά δεν μπορεί να πορευθεί σωστά μια δημοκρατία με όρους αρεσκείας και δυσαρέσκειας.
Να σημειωθεί ότι το ίδιο κείμενο θα γράφαμε εάν στην θέση του Μιχαλολιάκου ήταν ένας αριστερός ή από οποιαδήποτε χώρο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη