Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Εκλογοδικείο): Απόφαση για το Πολιτικό Κόμμα ” Εθνικό Κόμμα Έλληνες”


Ας μιλήσουμε επιτέλους….

Επειδή ο ιστότοπος μας hellasutras.gr έχει στην κατοχή του την απόφαση του ΑΕΔ  σε ότι  αφορά την προσφυγή του “Εθνικού Κόμματος Έλληνες” για τον αποκλεισμό στις Εθνικές Εκλογές 21 Μαΐου 2023 θέτει τα εξής ερωτήματα προς όλους τους ” μπροσταρηδες” του Εθνικιστικού Χώρου.

1. Ποιο σκοπό εξυπηρετούσε η προσφυγή στο Εκλογοδικείο?

2. Μήπως έγινε για να ριχτεί “στάχτη” στα μάτια των ψηφοφόρων?

3. Ποια η σκοπιμότητα να μαζευτούν ηλεκτρονικά στοιχεία ψηφοφόρων με την δικαιολογία ότι θα γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων?

4. Που βρίσκονται τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων που δήλωσαν υποστήριξη στην υποτιθέμενη προσφυγή ΕΔΑΔ? (μαζεύτηκαν περίπου γύρω στις 130.000 ηλεκτρονικές υπογραφές με πλήρη στοιχεία , εμαιλ, αριθμός ταυτότητας κλπ).

5. Γιατί διέρρευσαν τα στοιχεία των υποστηρικτών Ηλία Κασιδιάρη (ΕΚΕ) στο Εθνικό Μέτωπο? Ποίοι τα παρέδωσαν και με τι σκοπό έγινε αυτό? Μήπως έγινε οικονομική συναλλαγή  για την παράδοση αυτού του αρχείου των προσωπικών δεδομένων? Ποιοι ήταν  οι υπεύθυνοι για την φύλαξη αυτών των αρχείων?

Πέραν του Εθνικού Μετώπου μήπως το ίδιο αρχείο έχει παραδοθεί και σε Κρατικές Υπηρεσίες?

6.Γιατί οι νομικοί που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ  από τους ψηφοφόρους ότι βγήκε η απόφαση του ΑΕΔ από 12 Δεκεμβρίου 2023?

7. Γιατί δεν έγιναν νομικές ενέργειες σε όλα τα αρμόδια όργανα της Ευρώπης ότι αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη και τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Ελλάδα?

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά….

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο πώς φτάσαμε έως εδώ ….

Η κατάντια της «πολιτικής της κλειδαρότρυπας» που αφορά τον Εθνικιστικό Χώρο στην Ελλάδα έχει πολλά ονοματεπώνυμα υπευθύνων.

Αυτοί που στήσανε καριέρες στο Brand name Η.Κ καλό θα είναι να έχουν στην άκρη του μυαλού τους, οτι βρίσκονται στην κατοχή μας όλα τα νομικά έγγραφα που βρίσκονται εν εξελίξει στον Α.Π και όχι μόνο.

Αναμένουμε από του υπεύθυνους μια απάντηση σε όλα τα ερωτήματα μας.

Δείτε απόσπασμα απόφασης ΑΕΔ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη