Ο ψεύτης Μπόρις Τζόνσον είπε τελικά την αλήθεια: «Αν πέσει η Ουκρανία, θα είναι το τέλος της ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ μας!».


Ο Μπόρις Τζόνσον,
 ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας , γνωστός για τις πολλές αναλήθειες και τα δημόσια ψέματα του ωστόσο, είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη στιγμή στην οποία βρίσκεται ο δυτικός κόσμος.

Μετά από δύο χρόνια πειθούς, πώς η ΕΕ και οι ΗΠΑ και ολόκληρη η Δύση αντιμετωπίζουν  τη βαρβαρότητα και τη δικτατορία στην Ουκρανία , που υποτίθεται ότι απειλούν την ελευθερία, τη δημοκρατία και την πρόοδο της Ουκρανίας και ολόκληρου του κόσμου, μάθαμε τελικά - την αλήθεια.

Ότι δεν πρόκειται καθόλου για δημοκρατία και ελευθερία , αλλά για κάτι πολύ περισσότερο - πεταμένο …

Πράγματι, ο Τζόνσον προειδοποίησε πόσο σημαντικό είναι να νικήσει η Δύση στην Ουκρανία και στη συνέχεια το κάρφωσε: "Η πτώση της Ουκρανίας θα είναι το τέλος της ηγεμονίας μας !" "

«Αυτό φοβάται η Δύση, ότι θα χάσει την κυριαρχία της στον υπόλοιπο κόσμο.

Ποτέ δεν νοιάστηκαν για την Ουκρανία, ο πόλεμος αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να διασφαλιστεί η δυτική ηγεμονία», εκτιμά ένας από τους σχολιαστές της δήλωσης του Τζόνσον.

Για ποιον παλεύει η σλοβενική κυβέρνηση, μαζί με την ΕΕ και τις ΗΠΑ Η έκφραση στο πρόσωπο (τιτίβισμα πάνω) της συζύγου του Ουκρανού δικτάτορα φαίνεται όταν ένας δημοσιογράφος τη ρωτά τι έχουν χάσει οι ουκρανικές οικογένειες...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη